יהודה עמר חגג ברית לבנו השלישי
זוכה "מאסטר שף" ומי שסירב לאחרונה להצעת עבודה נחשקת אצל האוליגרך רומן אברמוביץ', יהודה עמר, חגג ברית לבנו השלישי וחשף את השם המתוק שבחר לו

פורסם:

שמו של יהודה עמר עלה לאחרונה לכותרות כשחשפנו כאן ב-mako סלבס על ההצעה האטרקטיבית שקיבל מטעם האוליגרך רומן אברמוביץ', שביקש מעמר להיות השף הפרטי שלו, אך עמר סירב כשנודע לו שהוא יצטרך לבשל עבורו אוכל לא כשר.
לפני שמונה ימים בת זוגו של יהודה, דניאל, הביאה לעולם את בנם השלישי. לשניים יש שני בנים והבוקר (ג') יהודה חגג ברית לבנו השלישי בבית הכנסת היכל מרדכי שבהרצליה, לשם הגיעו בני משפחה וחברים קרובים בלבד ומי שנבחר להיות הסנדק הוא עמר בעצמו.

בזמן הברית, כנהוג, חשפו יהודה ודניאל את השם שבחרו ליורש העצר החדש - אז תגידו שלום לאמרי עמר, אח קטן ליונתן ונהוראי. שיהיה במזל!

מצאתם טעות לשון?