mako
פרסומת

שיר ביטון: "אני בתקופה קשה, הספורט נותן לי כוח"

אחרי פרסום הגירושים והירידה הדרסטית במשקל, שיר ביטון הגיעה לאולפן של פאולה וליאון ודיברה על התקופה הלא פשוטה שהיא עוברת: "אני בכלל לא צמה ומאוד אוהבת מזון, אבל מתעסקת המון באוכל בריא"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

לפני כחודשיים סיפרנו לכם לראשונה כי אחרי 14 שנות זוגיות ושני ילדים משותפים, שיר ביטון ועמרי רוטברד, הזוג שהכיר בתכנית "כוכב נולד", החליטו להפריד כוחות. מאז הפרידה הורידה ביטון לא מעט ממשקלה, כ-15 ק"ג ליתר דיוק, וקיבלה על כך לא מעט ביקורות ברשת.

בצל התקופה הקשה שהיא עוברת, ביטון הגיעה לתכנית "פאולה וליאון" (קשת 12) ודיברה על התגובות שהיא חווה ועל הטענות כי היא סובלת מרזון לא בריא. "אני בנאדם עם המון חוש הומור, אבל כשאתה קורא בסלון הפרטי של הבית שלך תגובות כמו 'את רזה מדי' - זה לא נעים", סיפרה.

שיר ביטון, עומרי רוטברד
נפרדו אחרי 14 שנות זוגיות. שיר ועמרי | צילום: אידן אור-גיא, דביר גיחז

"אני בכלל לא צמה, אני מאוד אוהבת מזון אבל מתעסקת המון באוכל בריא. אני אוהבת ספורט. אני בתקופה קשה והספורט עכשיו נותן לי המון אושר וכוח", הוסיפה ביטון, "גלית גוטמן שלמה עם איך שהיא נראית, נטע ברזילי שלמה עם איך שהיא נראית. זה לא משנה איך אתה נראה, אתה צריך להרגיש טוב, אני עפה על עצמי".

שיר ביטון
"אני עפה על עצמי". ביטון | צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של שיר ביטון

"עמרי רוטברד, בן זוגי ב-14 שנים האחרונות, הוא האדם הכי מוכשר, טוב לב ורגיש והוא נתן לי במתנה שני ילדים ומה שיש בינינו זה לכל החיים וכמו הרבה אנשים זה פחות עבד בסוף", הוסיפה ביטון כשנשאלה על הפרידה המפתיעה, "זה פחות הצליח וזה בסדר כי שנינו חדורי מטרה שיהיה טוב לילדים".

פרסומת
עמרי רוטברד ושיר ביטון
"נעשה הכל כדי שיהיה טוב לילדים" | צילום: אביב חופי, mako