אחרי הפרידה מנועה: ברק שמיר טס לעבוד בחו"ל
עולמם של אלפי ילדים ובני נוער התהפך לאחרונה ברגע שנודע כי ברק שמיר ונועה קירל החליטו לפרק את מערכת היחסים. בזמן שנועה עובדת במרץ בחזרות לפסטיגל הקרוב, ברק מתכנן לטוס לצילומים ולנקות קצת את הראש


אם חשבתם שהעובדה שברק שמיר התגייס לצה"ל תעצור אותו מלהמשיך לקטוף תארים בעולם האופנה - טעיתם ובענק. רגע אחרי הפרידה מנועה קירל ובין שלל פרויקטים שהוא לוקח בהם חלק, ברק עתיד לטוס לצילומי קמפיין למותג "דיסקוורד".
ביום-יום אמנם הוא לובש מדים, אבל שמיר מדגמן למותג העולמי והוא נבחר לפני חודשים ספורים להיות מוביל הקמפיין הגדול והמוביל של החברה. לפני מספר שבועות ברק טס לצלם את החלק הראשון של הקמפיין ובאמצע חודש ספטמבר הוא עתיד לטוס להשלמות.
כזכור, בתחילת החודש סיפרנו לכם על פרידת זוג האוהבים שמיר (18) וקירל (17) בתום שנתיים של זוגיות מתוקשרת ופוטוגנית - והותירו אותנו שבורים. טוב, קצת הגזמנו, אבל אהבת נעורים מוציאה מאיתנו רגשות שלא ידענו שקיימים בנו.