mako
פרסומת

ברק שמיר רק שובץ לתפקיד- וכבר טס לחו"ל

אם נועה קירל חשבה שתאלץ להתמודד עם געגועים עזים לבן זוגה, ברק שמיר, לאחר גיוסו לצה"ל - היא יכולה לנשום לרווחה. הדוגמן העסוק כבר קיבל שיבוץ שנתפר עליו - אבל יטוס כבר בסופ"ש הקרוב לעבוד במילאנו

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

מי שעוקב אחר ברק שמיר ברשתות החברתיות כנראה יתקשה להבחין שלא מדובר בדוגמן צעיר רגיל, אלא בחייל טרי בצה"ל.

כזכור, הדוגמן ובן זוגה של נועה קירל התגייס לפני כחודש וחצי לצבא, וכבר בסוף מאי סיים את הטירונות הבסיסית כמו כל חייל מן המניין. בתחילת החודש שמיר אף קיבל שיבוץ לבסיס בו הוא עתיד לבלות את המשך השירות הצבאי שלו - תל השומר.

אז איך פיד האינסטגרם שלו ממשיך לעבוד כרגיל? טוב, לא באמת תופתעו לגלות ששמיר משרת בתפקיד כללי במסגרתו הוא חוזר בסוף כל יום לביתו, ובאופן כזה הוא יכול להמשיך לתפעל את קריירת הדוגמנות המצליחה שלו בארץ ובעולם. 

ברק שמיר
ברק שמיר, יוני 2018 | צילום: צילום פרטי

יותר מזה, מתברר כי את ההפוגה הראשונה מצה"ל לטובת עבודה מעבר לים הוא ינצל כבר בשבת הקרובה, כשיעשה את דרכו לתצוגת האופנה היוקרתית של Dsqaerd2, בה הוא ייקח חלק לצד הדוגמנים והדוגמניות המובילים בעולם. 

ברק שמיר
ברק שמיר, יוני 2018 | צילום: גיא דניאלי
פרסומת

בסיום שלושת ימי העבודה שלו במילאנו, שמיר ישוב ארצה להמשך השירות שלו ולמדים בצבע חאקי. כלומר, עד הפעם הבאה.

ברק שמיר
ברק שמיר, יוני 2018 | צילום: גיא דניאלי
ברק שמיר
ברק שמיר, יוני 2018 | צילום: צילום פרטי
יש תמונה: כך נראה ברק שמיר על מדים
יש תמונה: כך נראה ברק שמיר על מדים | צילום: מתוך "ערב טוב עם גיא פינס", שידורי קשת