mako
פרסומת

לקראת האירוויזיון: מדונה נחתה בישראל

היינו קצת מודאגים עד הרגע האחרון בהחלט, אבל עכשיו אפשר לנשום לרווחה: המלכה אסתר הגיעה לארץ הקודש. מטוסה הפרטי של מדונה נחת הערב בנתב"ג, ומשם היא ופמלייתה עשו את דרכם לסוויטה הנשיאותית במלון דן, לפני שתרים את תל אביב באוויר במוצאי שבת

יפעת הללי אברהם
פורסם:
מדונה נחתה בארץ
מדונה נחתה בארץ | צילום: עופר חן
הקישור הועתק

עד אתמול עוד דאגנו קצת, אבל עכשיו אפשר לנשום ולרווחה ולבשר סופית: nדונה נחתה הערב בשדה התעופה בן גוריון במטוסה הפרטי עם כל פמלייתה, ונסעה ישירות למלון דן בתל אביב, שם שוריינה עבורה הסוויטה הנשיאותית וקומה שלמה ללא גישה. בית המלון נערך לביקור בהתאם לכל דרישותיה של המלכה, כשבכל מקום היא עתידה להיות מבודדת, מוקפת באנשיה ובמאבטחים אישיים.

לאחר שהצהירה כי אינה מתכוונת להיכנע ללחצים שהופעלו עליה, מדונה הגיעה להופיע באירוע הגמר של האירוויזיון, שייערך במוצאי שבת, ומתכננת להרים את תל אביב באוויר בפני מיליוני צופים ברחבי העולם. עד אז, היא תעביר את הימים הקרובים בארץ הקודש החביבה עליה. את צלמי הפפראצי שהמתינו בגדודים, לעומת זאת, היא פחות מחבבת ועשתה הכל כדי להתחמק מתמונה ראשונה שלה על אדמת ישראל.

מדונה נחתה בארץ
מדונה נחתה בארץ | צילום: עופר חן
מדונה נוחתת בארץ
צילום: צילום פרטי

עלות ההופעה המושקעת מוערכת בכמיליון וחצי דולרים - סכום שגויס באמצעות תרומות משני פילנתרופים אוהבי ישראל. "זו הפקה מאוד מורכבת. יש מדרגות מקהלה שהגיעו, 40 אנשי מקהלה, 25 רקדנים וחזרות מאוד מאוד גדולות. יש פה ארט דיירקטור ומפיקים, 25 אנשי צוות, מגיעים בסך הכל כ-135 איש", סיפר בחדשות הבוקר של קשת 12 דניאל בנעים, המפיק שאחראי על הגעתה של מדונה לישראל.

פרסומת

מלכת הפופ בת השישים אמורה לבצע שני שירים - הלהיט האלמותי Like a Prayer, ושיר חדש לגמרי מתוך האלבום החדש, בו יצטרף אליה אורח מיוחד. אם החסרתם פעימה לרגע, נאלץ לההבהיר שככל הנראה לא מדובר במאלומה, איתן הקליטה לאחרונה שיר משותף, אלא ב" ראפר נחמד ומקסים שמצטרף אליה", כפי שאמר בנעים, "אני מאוד מקווה שתהיה הצצה לתוך החזרות כי אני חושב שזה הולך להיות מאוד מאוד מושקע".