mako
פרסומת

מברוק עליק: סטפן לגר סוף סוף חושף את החברה

כבר מעל לשנה שסטפן לגר מתחזק זוגיות מתחת לרדאר עם הרקדנית איב בראונשטיין, אך רק אתמול הוא הפך את זה לרשמי, כשיצאו לאירוע מתוקשר בפעם הראשונה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
נטלי דדון, סטפן לגר, שמחה גואטה
נטלי דדון, סטפן לגר, שמחה גואטה | צילום: דור ערבה, יח"צ
הקישור הועתק

סטפן לגר נחשב לאחד הכוכבים העולים של מוזיקת הפופ בשנים האחרונות, אך בין כל החזרות, ההופעות ההקלטות והרשתות החברתיות הפעילות, הוא מקפיד לשמור את החיים האישיים שלו הרחק מאור הזרקורים - ואת חיי האהבה של ובפרט.

 לגר אמנם כבר לא מסתיר את העובדה שיש לו בת זוג יציבה למעלה משנה, אך כיאה לאורח חייו המסתורי, הוא לא מרבה להגיע לאירועים מתוקשרים - איתה או בלעדיה, עד אתמול - אז הגיע לראשונה עם איב בראונשטיין כזוג באופן פורמלי לאירוע. 

אירוע דיס איז אס, אוגוסט 2019
פוטוגניים זה בטוח. לגר ובראונשטיין | צילום: דור ערבה

אמש (ד') נערכה השקת התערוכה להעלאת המודעות לקבלת האחר והשונה "THIS IS US", אותה יזמו הסטייליסט גילי אלגבי והצלם דניאל קמינסקי, שהשתתף עד לא מזמן כמתמודד ב"2025". אל המקום הגיעו שלל כוכבים וביניהם, כאמור, בלט לגר, שנצפה במקום עם הרקדנית בת ה-22.

חוץ מהשניים הגיעו לפרגן בתערוכה גם ליאור נרקיס, נטלי דדון, שמחה גואטה, שי מיקה, ישראל אוגלבו, טהוניה רובל, שירלי לוי, לואי עלי ואחרים. האם השקת החברה החדשה היא רק יריית הפתיחה בכל הקשור לזוגיות הזו? אפשר רק לקוות, אנחנו בטוח נשמח לראות אותם יותר.

אירוע דיס איז אס, אוגוסט 2019
יפה לה. דדון | צילום: דור ערבה
פרסומת
אירוע דיס איז אס, אוגוסט 2019
פרחונית ולא רק באביב. גואטה | צילום: דור ערבה
אירוע דיס איז אס, אוגוסט 2019
דוגמנית מלידה. רובל | צילום: דור ערבה
אירוע דיס איז אס, אוגוסט 2019
היוש. שירלי לוי וגילי אלגבי | צילום: דור ערבה
אירוע דיס איז אס, אוגוסט 2019
הכי טבעי שיש. נרקיס | צילום: דור ערבה
פרסומת
אירוע דיס איז אס, אוגוסט 2019
מלך הג'ונגל. ישראל אוגלבו | צילום: דור ערבה