יאנה יוסף חוגגת 30 עם החברות
יום הולדת 30 הוא ציון דרך שנוטה להלחיץ את אלה החוגגים אותו, אבל לא את יאנה יוסף. שבוע לפני התאריך הגדול, הכוכבת כבר חוגגת עם החברות הכי טובות במלון בוטיק בצפון, שהרים ארוחת ערב מפנקת שכולה בנושא ביונסה. SLAY!
רק לפני מספר ימים חגגה בתה הבכורה, אלה אנדריאה, את יום הולדתה השלישי וכעת הגיע תורה של אמא יאנה יוסף לחגוג גם היא - ולא סתם: יום הולדת 30.
אמנם היום הגדול יצויין רק בעוד שבוע וחצי (ב-29 בנובמבר), אבל כשחוגגים מספר עגול וכה משמעותי - זה רק מתבקש לחגוג בענק, ולכן הכוכבת עשתה את הסיפתח כבר אתמול (שבת) בארוחת ערב שכולה בנושא דיווה אחרת ואהובה לא פחות - ביונסה.
החבורה - שלא כללה את ההאבי ציון ברוך אלא רק את ה-BFF שלה - הגיעה למלון הבוטיק אחוזת משכית שבצפון, שם חיכה לה חדר מלא בבלונים הממותגים בשמה.
לקראת ערב כולן השתחלו לחלוקים לבנים מפנקים וישבו יחד לארוחת ערב מיוחדת שנערכה רק עבורם, עם אינספור רפרנסים לביונסה - מתג השם של יוסף - "Yance", דרך בקבוקי היין עליהם נכתב "Drunk in Love" ועד מתנות עם ציטוטים משיריה עליהם.
אם ככה רק החלו חגיגות ה-30 של הכוכבת, אנחנו יכולים רק לדמיין מה מתוכנן לה להמשך, ועם איך שאנחנו מכירים את בן הזוג שלה - אנחנו עוד נשמע הרבה על זה. שיהיה במזל!