mako
פרסומת

אביבית צולמה בקולנוע - וביקשה למחוק את התמונות

בילוי שגרתי של אביבית בר זוהר בקולנוע כשהיא מלווה בידיד אנונימי הסתיים בכך שמעריץ אשר צילם את השניים קיבל פניה מאביבית בטענה שהוא חייב למחוק את התמונות. בר זוהר בתגובה: "הוא צילם אותי בצורה מוגזמת, מלא תמונות. הרגשתי חדירה לפרטיות"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
כשרה לפסח: אביבית הגיעה פסח בא
משטרת האופנה מחלקת דרקונים | צילום: ערב טוב עם גיא פינס, שידורי קשת
הקישור הועתק

אביבית בר זוהר, כמו כוכבים רבים, כבר רגילה להכל. לאנשים שמבקשים סלפי ברחוב, שמצלמים אותה לסטורי ללא ידיעתה וגם בידיעתה והאינבוקס שלה מלא בהצעות שאפילו הדימיון המטורף שלנו לא יכול לנחש מה כתוב בהן, אבל דווקא הסיפור הבא הצליח להפריע לה.

בימים האחרונים הגיעה בר זוהר, הידועה כאישה שאנחנו לא פותחים את הבוקר בלי לראות את הסטורי שלה, כשהיא מלווה בידיד קרוב. מעריץ אנונימי צילם את השניים מבלים יחדיו, אך לא ציפה לכך שבר זוהר תשים לב, תפנה אליו ותדרוש ממנו למחוק את התמונות.

בין הבחור שהיה לצד אביבית לבין האדם שצילם את התמונות של השניים התפתח ויכוח קל, ובר זוהר לא הרפתה עד שלא ראתה אותו מוחק את התמונות. לבסוף, השניים הצליחו לשכנע את הבחור, ולאביבית יש הסבר על כל הסיטואציה.

"נכון, אני דמות ציבורית ואני מבינה את זה ואוהבת את זה", מסבירה בר זוהר, "אבל הוא צילם אותי בצורה מוגזמת, מלא תמונות! הרגשתי חדירה לפרטיות. גם אמרתי לו 'בוא תבקש להצטלם איתי, אבל לא ככה'. זה בחור שאני לא בזוגיות איתו, אנחנו רק ידידים ולכן אין שום סיבה שיהיה אייטם עם תמונות כאילו יש לי זוגיות.זה ידיד של שנים שהלכתי איתו לסרט".