mako
פרסומת

בצל ביטול החתונה: איתי לוי מבלה בבר בחיפה

בזמן שהוא מתמודד עם פרידה מתוקשרת מהארוסה, הדר חיון, איתי לוי יצא לבלות בבר בחיפה ומשך את כל תשומת הלב במקום

יפעת הללי אברהם
פורסם:
איתי לוי מבלה בחיפה, דצמבר 2019
צילום: גוגי גולצמן
הקישור הועתק

הוא כובש את לב הצופים בתכנית "הכוכב הבא לאירוויזיון" וגם מחיה את השפה התימנית בפריים טיים, אבל איתי לוי מתמודד בימים האחרונים עם פרידה מתוקשרת שהצליחה להסעיר את התעשייה.

לוי (31) התארס לפני כחודשיים להדר חיון (19), אך נכון לעכשיו השניים החליטו להפריד כוחות ולבטל את החתונה. מקורבים לשניים עדיין לא ממהרים להספיד את הקשר באופן סופי ומקווים שמדובר במשבר חולף, אך כרגע הקאמבק לא נראה באופק.

בין הופעותיו בפסטיגל ושלל הפרויקטים בהם הוא לוקח חלק, לוי דווקא מצליח לקחת פסק זמן ולגנוב קצת זמן איכות עם חברים. בסוף השבוע האחרון הזמר תועד במסיבה בחיפה (סליחה אם גרמנו לכם לזמזם את השיר). 

איתי לוי מבלה בחיפה, דצמבר 2019
אמרו לנו שראו. לוי מבלה בחיפה | צילום: גוגי גולצמן

לפי נוכחים בבר "הסליק", המקום בו בילה לוי יחד עם חבריו, הוא היה ללא ספק כוכב הערב ושידר עסקים כרגיל כשהרים וישב במקום. מה יהיה? רק הזמן יגיד.

 

איתי לוי מבלה בחיפה, דצמבר 2019
כוכב הערב | צילום: גוגי גולצמן