mako
פרסומת

הפתעה במחלקת התיירים: שרה ואבנר נתניהו בטיסה

הנוסעים בטיסה מאתונה לישראל לא ציפו לזה: בלב המטוס ובמחלקת התיירים נצפו שרה ואבנר נתניהו לאחר שבילו מספר ימים ביוון. כידוע, ראש הממשלה היה שם איתם, אך הקדים את חזרתו לארץ בשל חיסול סולימאני

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אבנר ושרה נתניהו, ינואר 2020
משכו את כל תשומת הלב. שרה ואבנר נתניהו | צילום: ישראל כהן
הקישור הועתק

ראש הממשלה נתניהו טס לאתונה לפסגה מדינית ואליו הצטרפו גם רעייתו ובנו הצעיר אבנר. אולם, בשל המצב הביטחוני והחיסול בעיראק של קאסם סולימאני, מפקד כוח קודס של משמרות המהפכה ואחד הטרוריסטים המוכרים בעולם, קיצר ראש הממשלה את נסיעתו וחזר ארצה.

אבנר ושרה נתניהו, ינואר 2020
צילום: ישראל כהן

את סוף השבוע המשפחתי החליטו אבנר ושרה להעביר יחד ללא ראש הממשלה ובערב שבת הם הגיעו יחד לארוחה בבית חב"ד, כאורחים של הרב מנדל, שליח חב"ד באתונה.

אבנר ושרה נתניהו באתונה
צילום: בית חב"ד, בית חב"ד

אבנר, כידוע, מקפיד שלא לנסוע במהלך השבת ולאחר הארוחה הוא חזר לבית המלון ברגל. את דרכם חזרה ארצה עשו השניים במחלקת תיירים ומשכו לא מעט תשומת לב בטיסה ונענו בחיוב ובחיוך מההמון שצילם אותם ותיעד את הרגע המיוחד.