mako
פרסומת

אופסי: חן טל תפסה את בנה משחק בכלי להכנת סמים

היא מעט נעלמה מאור הזרקורים, אבל חן טל לא מפסיקה להפתיע: מי שעוקב אחריה ברשתות החברתיות צפה בשעות האחרונות בסרטון של בנה משחק בגריינדר, כלי להכנת ג'וינט. חן טל בתגובה: "זו מזכרת מאמסטרדם"

דניאל אלרם סיטי
mako
פורסם:
הקישור הועתק

חן טל היא אולי אחת מכוכבות הרשת הוותיקות והמוכרות בישראל, אך בשנים האחרונות היא החליטה להשאיר מאחוריה את תדמית הילדה הרעה והתמסרה לבן הקטן והמתוק שילדה, אילור.

אילור בן השלוש כבר מזמן הפך לבעלים האמיתיים של עמוד האינסטגרם של אמו, כששלל תיעודים שלו משותפים שם בכל יום, אך אין ספק שאחד הסרטונים שהעלתה ביממה האחרונה בלט במיוחד.

אז מה נשתנה הסטורי הזה מכל הסטוריז? שאתמול (ג') חן טל תיעדה את הרגע המביך בו אילור מצא צעצוע חדש באחד מחדרי הבית, וכשחן ניסתה להבין מה בדיוק הוא מחזיק שם ביד - גילתה שמדובר במקססה, שנועדה לגריסת טבק או מריחואנה.

כזכור, לאורך השנים חן טל סיפקה לנו לא מעט תמונות פרובוקטיביות במהלך הקריירה שלה והעלתה לרשת המון תמונות חושפניות שהפכו אותה  לאחת הנשים מדוברות בישראל, אך מאז לידת בנה הבכור, היא עסוקה בעיקר בכל מה שקשור בו. 

חן טל, מה יש לך להגיד בנושא?

" זו מזכרת מאמסטרדם".