mako
פרסומת

בזכות טריק השפתיים: שי מיקה קטפה קמפיין

רבים ורבות שאלו אותנו מה שי מיקה עשתה בשפתיים ולאחר שפרסמנו את טריק האיפור שהכוכבת עושה כדי לגרום לשפתיים שלה להיות עבות יותר - היא קיבלה פניה מאחת חברות האיפור הגדולות והצטרפה לקמפיין חדש

יפעת הללי אברהם
פורסם:
שי מיקה בכמה שלבים, דצמבר 2019
צילום: אלון חן
הקישור הועתק

זוכרים שבשבוע שעבר פרסמנו כאן ב-mako סלבס כתבה שמסבירה מה קורה בשפתיים של שי מיקה? בטח שאתם לא ממש זוכרים, ולכן אנחנו כאן. אחרי שקיבלנו לא מעט שאלות בנוגע לשפתיים שלה, שהפכו לעבות יותר, שי הסבירה בכתבה כי מדובר בטריק איפור שהיא עושה בעצמה ואף הציגה את זה בסרטון והבהירה כי לא עשתה זריקות או התערבות קוסמטית מכל סוג.

לאחר פרסום אייטם, חברת "איל מקיאג'" הבינה את הפוטנציאל של שי מיקה כמובילת דעת קהל וכאחת שכל טריק איפור שלה יכול לעורר עניין רב ולכן הם הציעו לה להצטלם לקמפיין השקת הגלוס החדש שלהם, "Lip Service". לאחר משא ומתן, שי מיקה השיבה בחיוב.

שי מיקה לאיל מקיאז, ינואר 2020
זריקות אין, קמפיין יש. שי מיקה בצילומים | צילום: דניאל ישראל

את צילומי הקמפיין שי מיקה לא העבירה לבד והיו איתה על הסט מספר בנות, ביניהן לירון רביבו. הצילומים היו באווירת מסיבת פיג'מות פרועה, שי קטפה קמפיין חדש ושלשלה לכיס סכום כסף לא רע בכלל - וכל זה רק בגלל ששאלתם על השפתיים שלה.

פרסומת
שי מיקה לאיל מקיאז, ינואר 2020
מי מאיתנו לא נכנס למיטה עם מגבת על הראש ומתחיל להתאפר? | צילום: דניאל ישראל
שי מיקה לאיל מקיאז, ינואר 2020
מרוצה בסך הכל | צילום: דניאל ישראל
שי מיקה לאיל מקיאז, ינואר 2020
תפתחו את הסטורי. שי מיקה ולירון רביבו | צילום: דניאל ישראל
פרסומת
שי מיקה לאיל מקיאז, ינואר 2020
כל אחת בצבע | צילום: דניאל ישראל