"לפני כעשור הייתי חיילת ענייה"
אמנם עברו כבר מספר שבועות מאז סיימה לככב בפריים טיים, אבל נדמה שמעיין אדם יודעת איך להשאיר את שמה בכותרות וכעת היא מפרסמת פוסט חושפני על תחילת שירותה הצבאי: "לא הייתי בקשר עם אבי ולא העזתי לבקש כסף מאימי, הגירושים הטריים הותירו את שניהם במצב כלכלי קשה מאוד"


בעקבות כתבה ששודרה אמש ב"אולפן שישי" ובה דובר על כך שחיילים הנמצאים מצב כלכלי לא פשוט מוכנים לשמור במקום חיילים אחרים תמורת תשלום, השורדת מעיין אדם (ששימשה גם כדוברת האישית של שרת התרבות, מירי רגב), כתבה פוסט חושפני על תקופת השירות הסדיר שלה בצה"ל.
"לפני עשור הייתי חיילת ענייה", חשפה אדם, "לא הייתי בקשר עם אבי ולא העזתי לבקש כסף מאמי, הגירושים הטריים הותירו את שניהם במצב כלכלי קשה מאוד. יצאתי פעם בשבועיים ומלצרתי במשמרות כפולות מהשניה שירדתי מהרכבת ועד שעליתי עליה חזרה. לא פעם התעלפתי מתשישות באמצע המסעדה."
"מש"קית הת"ש הסבירה לי שכדי לקבל תמיכה אצטרך להצהיר שאינני בקשר עם אימי או לחילופין להביא תלוש שכר שלה, לא רציתי לשקר או לידע את אמי במצבי כי היא הייתה מוכרת כליה עבורי. אז לוותי כספים עד שנכנסתי לקבע. נכנסתי לקבע במינוס של למעלה מ-15 אלף שקל. ילדה בת 20", הוסיפה.
"לצבא אין תמיד פתרונות למקרים מורכבים, לרוב הפתרונות דלים, ויש איפשהו חיילת כמוני עכשיו, שתצטרך למלצר בסופש עד שתתעלף, לא בטוחה שזה עדיף על להשאר ולשמור", סיכמה.