mako
פרסומת

"תדע כל אם עברייה מה צפוי לבן שלה ביום מן הימים"

בזמן שלא מעט מפורסמים מתחמקים מנקיטת עמדה בנושא ציפי רפאלי, אמא של בר רפאלי, התייחסה לפרשת אלאור אזריה בתכניתה של אמירה בוזגלו ב"רדיו דרום" (97\95.8 FM) ואמרה מה היא חושבת: "אני כועסת ומאוכזבת"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

"תדע כל אם עברייה מה צפוי לבן שלה ביום מן הימים. עצוב ביותר", כך התבטאה ציפי רפאלי בתכנית הרדיו של אמירה בוזגלו לאחר שנשאלה מה היא חושבת על פרשת אלאור אזריה.

בית הדין הצבאי לערעורים, כזכור, מסר את הכרעתו אתמול בערעור של אלאור אזריה על הרשעתו בהריגת מחבל. השופטים דחו את הערעור ואזריה צפוי להיות במאסר במשך 18 חודשים.

"אני כועסת, מאוכזבת", סיפרה ציפי. "קיוויתי שהערעור יתקבל. ילד שנתן את ימיו לצבא, זה היה צריך להסתיים אחרת. המשפט השגור בפי הוא וולקאם טו יזרעאל. התאכזבתי יותר מהעומדים בראשה מאשר האנשים עצמם".