mako
פרסומת

אין לנו איביזה, אבל יש לנו "איט גירלז": הבנות חגגו סיום צילומים

בין כל הדרמות שהיו מאז שקים אקאפי החליטה לעזוב את סדרת הדוקו-ריאליטי בדרמטיות ועד ההחלטה לבחור בין תניה גרבר לקים וויס לתפוס את מקומה, הבנות הרימו אמש לאחר שסיימו לצלם את העונה השלישית

יפעת הללי אברהם
פורסם:
איט גירלז
צילום: אור גפן
הקישור הועתק

אנחנו מודים ומתוודים שהיו רגעים שהיינו בטוחים שזה לא הולך לקרות. כי בכל זאת, סדרה אחת על ארבע בנות שאחת מהן עוזבת את הקאסט בדרמטיות, זה לא שעוזר לנו להיות אופטימיים לגבי ה"איט גירלז", סדרת הדוקו-ריאליטי של HOT בידור ישראלי, אבל אמש הבנות חגגו את סיום צילומי העונה השלישית.

אדל בספלוב, דנה זרמון, אבישג נגר וקים וויס (שתפסה את מקומה של קים אקאפי), הגיעו אמש לבר ה"ג'ימי הו" שבתל אביב כדי להרים לכבוד סיומה של תקופה לא רעה בכלל. באירוע הוקרן קליפ סיום העונה, הבנות אמרו את דבריהן ולא הפסיקו לצלם את עצמן ולחגוג עם הסובבים אותן.

השלוש, במידה שתהיתם, הציגו חברות די טובה וכמעט גרמו לנו לשכוח שעד לא מזמן הייתה שם רביעיית בנות אחרת. אם אתם ממש לא יכולים לחכות - תצטרכו להתאפק ממש עוד קצת, כי העונה השלישית תעלה בקיץ הקרוב.

איט גירלז
בקרוב מתחת לחופה. דנה זרמון ובן זוגה | צילום: אור גפן
איט גירלז
דומים? אבישג נגר ואחיה | צילום: אור גפן
פרסומת
איט גירלז
גם היא הגיעה לחגוג. סבתא של אדל בספלוב | צילום: אור גפן
איט גירלז
והיא מצאה ככה את הנכדה. אדל | צילום: אור גפן
איט גירלז
לחיים! | צילום: אור גפן
פרסומת
איט גירלז
מזכרת קטנה מאירוע גדול | צילום: אור גפן