mako
פרסומת

רק בריאות: דנית ואמא שלה הגיעו לאירוע מרגש

אם נשים לרגע את הדברים על השולחן, הדבר שהכי חשוב לכולנו, וגם לסלבס, זו בריאות. בדיוק בגלל זה, נערך אירוע לרגל חודש המועדון לסרטן השד לטובת החולות והמחלימות, ביניהן גם דנית גרינברג ואמא שלה שהחלימה לפני כשמונה חודשים

יפעת הללי אברהם
פורסם:
דנית גרינברג
תודה לאל שהכל מאחוריהן | צילום: אלון חן, פרטי
הקישור הועתק

שמונה חודשים עברו מאז שאמה של דנית גרינברג החלימה ממחלת הסרטן איתה התמודדה בשנים האחרונות, וזה דבר מרגש ומשמח. השבוע הגיעו השתיים ליום כיף שנערך בסימן "חודש המודעות לסרטן השד" על ידי חברת ״מדיקל נובה״ עבור עשרות חולות ומחלימות.

אז כמו שכבר אמרנו, אורלי, אמה של דנית גרינברג, חלתה בסרטן לפני כשנתיים וחצי. אורלי התמודדה בגבורה, לא הסתירה את העובדה שהיא חולה ואפילו הייתה פעילה למען הרחבת סל התרופות לחולים. כעת, זה כבר כמה חודשים שאמא גרינברג בריאה ולאחרונה אף חזרה לשגרת עבודה מלאה כאדריכלית.

דנית גרינברג
דנית ואורלי גרינברג | צילום: אלון חן, פרטי

דנית גרינברג
חוגגות את החיים | צילום: אלון חן, פרטי

השתיים הגיעו לאירוע החשוב כדי לחגוג את החיים ומשכו לא מעט תשומת לב בעת שבילו ביחד כשהן שמחות על זה שהכל מאחוריהן. רק בריאות.

דנית גרינברג
הכל מאחוריהן | צילום: אלון חן, פרטי
דנית גרינברג
רק בריאות | צילום: אלון חן, פרטי