mako
פרסומת

ריקי בן ארי מבלה עם כל הכוכבות

ב"הכוכב הבא" היא אולי הגיע רק למקום השלישי והמכובד, אבל אין ספק שבחיים האמיתיים ריקי בן ארי היא המנצחת האמיתית, כשהוזמנה לאירוע השקה סגור לכוכבות בלבד. ממיה דגן ועד ירדן הראל וג'ודי ניר מוזס - כולן היו שם (וביקשו סלפי)

יפעת הללי אברהם
פורסם:
מיה דגן, יעל גולדמן, ריקי בן ארי, ג'ודי ניר מוזס
מיה דגן, יעל גולדמן, ריקי בן ארי, ג'ודי ניר מוזס | צילום: דנה קופל, יחסי ציבור
הקישור הועתק

מספר ימים בלבד לאחר שתמה לה עונה נוספת של "הכוכב הבא" (קשת 12), זוכת המקום השלישי ריקי בן ארי מוכיחה שוב שאין חכמה כבעלת ניסיון - וממשיכה הלאה בהשקה נוצצת ומלאה בכוכבות.

על אף שלא זכתה לקטוף את הכרטיס לאירוויזיון בפורטוגל, בן ארי זכתה בקהל מעריצים מושבע ובחבר שופטים תומכים שמאמינים כי על אף ההפסד - עוד צפויה לזמרת הנשמה קריירה ארוכה ומצליחה. 

ואם זה טוב לצופים בבית ולשופטים המפורסמים - זה טוב גם לאירועי שטיח אדום: אמש (ד') הוזמנה בן ארי לאירוע פרטי לנשים בלבד בביתה של השפית שי-לי ליפא, שם הושקה קולקציית הקפסולה של רשת גולף והסופרת ענת לב-אדלר. 

גולף
כוכבת הערב. בן ארי וצפיר | צילום: דנה קופל

חוץ מהזמרת, שקיבלה לא מעט בקשות לסלפי מצד באות המקום, הגיעו כמובן גם הפרזנטוריות של הרשת - צמד הגיסות הלוהטות מיה דגן ויעל גולדמן ההריונית, לצד שלל קולגות נוצצות לא פחות שהגיעו ליהנות מערב מלא במטעמים מעשי ידיה של ליפא ושאר פינוקים. 

בין הבאות לפרגן אפשר היה למצוא את העיתונאית ליהיא לפיד (כי כמה אפשר לשמוע על ביבי בבית), ג'ודי ניר מוזס, ירדן הראל, אורנה דץ, מיכל צפיר, לירז צ'רכי וג'ני צ'רוואני (ההריוניות גם כן), מרינה קבישר, מגישת ערוץ 12 מרב מילר, המסעדנית אורית בן אדרת ואחרות. 

גולף
הריוניות לוהטות. צ'רכי וגולדמן | צילום: דנה קופל

גולף
נשאר משהו לנשנש? ליפא | צילום: דנה קופל
פרסומת
גולף
הסמייז של ירדן אומר הכל. צפיר, הראל וגולדמן | צילום: דנה קופל
גולף
משלימות פערים. צ'רכי ודגן | צילום: דנה קופל
גולף
אמרתם ערב של כוכבות - אמרתם ג'ודי ניר מוזס | צילום: דנה קופל