mako
פרסומת

כוכב נולד: יהונתן מרגי מתחיל להתרגל לחיי הזוהר

אמנם, נכון לעכשיו, אנחנו יודעים כי יהונתן מרגי עבר רק את השלב הראשון של האודישנים, אבל זה לגמרי הספיק לנו כדי להגיד לו I DO ולעקוב אחריו בלי הפסקה. הפעם תפסנו אותו באמצע יום שגרתי. שלו. לנו זה לגמרי עשה עור ברווז

יפעת הללי אברהם
יחסי ציבור
פורסם:
הכוכב הבא
צילום: צ'ינו פפראצי
הקישור הועתק

אין ספק שמדובר בכוכב. תזכרו שאמרנו את זה. אנחנו מדברים כמובן על יהונתן מרגי, ואם אתם עדיין לא מזהים את הוודג', אז כדאי שתתחילו להתרגל, כי הוא לא יעלם בקרוב.

נכון לעכשיו יהונתן עבר רק את שלב האודישן הראשוני כשהרים את המסך כמו גדול בתכנית "הכוכב הבא", אבל זה לא מונע מאיתנו להיות מאוהבים בו עד מעל הראש וליהנות מכל אייטם שאנחנו יכולים לכתוב עליו. 

כנראה שכמה דקות ספורות על המסך הקטן הספיקו לצלם הפפראצי שלנו שמצא בו עניין, על אף הזמן הקצר שבילה בפריים טיים של ערוץ 12, כדי לתעד אותו בעוד יום שגרתי.

הכוכב הבא
זה כוכב | צילום: צ'ינו פפראצי

הכוכב הבא
תכיר לנו את החברים | צילום: צ'ינו פפראצי

כזכור, מרגי הוא אמנם נער בן 17 בלבד, אך נראה כמו כוכב פופ בשל ביותר ויש גם הסוברים כי הוא שון מנדס הישראלי, אחרי שהצליח להשאיר לא מעט אנשים עם טעם של עוד. 

הכוכב הבא
והחברות | צילום: צ'ינו פפראצי

הכוכב הבא
לאן אתם הולכים? | צילום: צ'ינו פפראצי

אז נכון שהוא עוד צעיר וכל החיים לפניו, אבל מרגי כבר תפוס חזק עם חברה בת גילו העונה לשם חן פינצ'וק. תעיפו מבט באינסטגרם שלו ותקנאו, אבל קודם תעיפו מבט בתמונות שלפניכם ותתחילו להתפלל שיצליח לו בתכנית.

פרסומת

הכוכב הבא
אפשר להצטרף | צילום: צ'ינו פפראצי

"הכוכב הבא", יום שני בערוץ 12, מיד אחרי החדשות