mako
פרסומת

מה אחווה וטל חשבו על החיקוי בארץ נהדרת?

אין ספק שהוכחה לכך שאתה סלב מן המניין בארץ ישראל זה ברגע שקיבלת חיקוי בתכנית "ארץ נהדרת". אמש, טל ואחווה מ"חתונה ממבט ראשון" קיבלו את הכבוד הזה, והם די עפו על זה שזה קרה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

אחווה סיטבון וטל כוכבא, שהיו הזוג הראשון שהתחתן בתכנית "חתונה ממבט ראשון", הם אולי הזוג הכי מוכר שמושך הכי הרבה תשומת לב מאז התחתנו מול כל המדינה. מאז, השניים מציגים זוגיות דביקה ופוטוגנית, שאנחנו עדיין לא יודעים מה עלה בגורלה, אבל זו סיבה מספיק מוצדקת לקבל חיקוי בתכנית "ארץ נהדרת".

כידוע, החיקויים בתוכנית לא תמיד זוכים לתגובות חיוביות, מצד מושאי החיקוי, ולעיתים יש גם כאלו שנפגעים עד עמקי נשמתם, כועסים ומבהירים כמה זה לא דומה להם ולא מפרגן. אבל נראה שלזוג שלנו יש דווקא הומור עצמי והם יודעים להעריך את המעמד אליו הגיעו והכבוד לו זכו. 

אמש שודר לראשונה החיקוי של אחווה וטל והם ממש לא הסתירו את התרגשותם לרגע ושיתפו את העוקבים באינסטגרם ברגע המשמח והמרגש הזה עבורם. סיטבון לקחה את זה צעד קדימה וצילמה את עצמה צוחקת במהלך שידור התוכנית וכוכבא פשוט הבהיר בפוסט שהוא התרגש מהמעמד. ביננו, גם אנחנו היינו מתרגשים. 

פרסומת

פרק נוסף של "חתונה ממבט ראשון" ישודר הערב (ג') בשעה 21:00