mako
פרסומת

דנה זרמון ובן זוגה טסו לירח דבש עם דנית ואליאב

אם חשבתם שהקרנבל של דנה זרמון ירגע קצת אחרי החתונה - טעיתם ובענק. רגע אחרי החופה המרגשת הגיע הזמן לכיף האמיתי שכולל תכנון ירח הדבש וגיחות קצרות לחו"ל. זרמון ובן זוגה מבלים בימים אלה מעבר לים יחד עם דנית גרינברג ואליאב אוזן

יפעת הללי אברהם
פורסם:
דנה זרמון בירח דבש
צילום: מתוך instagram, mako
הקישור הועתק

ימים ספורים עברו מאז שדנה זרמון וגיא ביטון צעדו אל עבר החופה, וזה לגמרי מתבקש שהשניים יקחו פסק זמן מהשגרה ויטוסו לחגוג את הימים השמחים בחייהם, לא?

אתם בטח הייתם קוראים לזה ירח דבש, אבל השניים קוראים לזה מיני ירח דבש, כי החופשה הרומנטית והארוכה שלהם עוד לפניהם.

בגלל לוח זמנים עמוס של זרמון, החליטו השניים לא לוותר על חופשה גם אם היא תהיה קצרה וטסו לנופש של שבוע במיקינוס שביוון. בגלל שלא מדובר בדבר האמיתי אלא בהכנה אליו, אל השניים הצטרפו זוג החברים הכי טובים החדשים שלהם - דנית גרינברג ואליאב אוזן.

כזכור, אוזן וגרינברג הכירו את זרמון וביטון בהשתתפות בתוכנית "זוג מנצח VIP" ומאז הם בלתי נפרדים, כך גם בחופשה הזו, אותה יעבירו ביחד.

בתקופת החגים, רגע לפני שזרמון תיכנס לתקופת מרתון של עבודה לקראת חזרות למחזמר בחנוכה "אקונה מטטה" אליו לוהקה, מתכננים זרמון וביטון לירח הדבש המושקע והאמיתי שלהם, ארוך יותר, רחוק יותר ואינטימי יותר. לפעמים אנחנו חושבים כמה בא לנו להיות דנה זרמון.

פרסומת