mako
פרסומת

תכירו את ג'ימי, בן הזוג של תאלין

תאלין אבו חנא נכנסה לבית "האח הגדול" לפני קצת יותר מ-50 ימים ולא הפסיקה לדבר על בן הזוג שלה, ג'ימי, שמחכה לה בבית. ביום שלישי האחרון תאלין הודחה מהתכנית וחזרה לזרועותיו של אהובה וסוף סוף קיבלנו תמונות עדכניות של הזוג שהכי מרגש אותנו

יפעת הללי אברהם
פורסם:
האח הגדול
צילום: שוקה כהן
הקישור הועתק

היינו צריכים לחכות שהיא תודח מבית "האח הגדול" כדי לזכות לראות לראשונה את הבן זוג המדובר של תאלין אבו חנא. תאלין הגיעה אמש למתחם חדרי הקריוקי "מי און דה מייק" בנמל תל אביב, שם חגגה עד השעות הקטנות של הלילה בחדר פרטי, יחד עם בן זוגה ג'ימי ועוד כ-15 מחבריה הקרובים.

במהלך שהותה בבית ג'ימי הקפיד לשמור מרחק מאור הזרקורים ומלבד שיחות בלתי נגמרות עליו בתוך הבית, גם תאלין וסובביה בחוץ שמרו על פרטיותו. וזה לא בכדי, ג'ימי לא מאוד רוצה להיחשף - וגם אתמול הוא התנהג בהתאם.

על אף העובדה שהוא בילה צמוד לתאלין, היא הגיעה למקום בלעדיו כדי שצלמי הפפראצי יתעדו אותה רק אותה, אך בפנים השניים סיפקו לנו הצצה זוגית ומאוהבת שלהם, אבל עשו את זה בצורה מאד מרומזת ובמטרה לשמור על פרטיותו של ג'ימי, שחזר כעת לזרעותיה של תאלין.

האח הגדול
ערב טוב לך | צילום: שוקה כהן
האח הגדול
את מושלמת | צילום: שוקה כהן
פרסומת
האח הגדול
וערב טוב לך | צילום: שוקה כהן
האח הגדול
היינו אומרים שאתה מושלם גם, אבל קשה לראות | צילום: שוקה כהן
האח הגדול
סתם, גם הצצה מספיקה כדי להבין שגם אתה | צילום: שוקה כהן
פרסומת
האח הגדול
קים קיי הישראלית מבחינתנו | צילום: שוקה כהן
האח הגדול
שרה נסרין? | צילום: שוקה כהן