mako
פרסומת

עמוס תמם ובת זוגו השתחררו מבית החולים

עשרה ימים עברו מאז שעמוס תמם וטל נרובאי הביאו לעולם את בתם הבכורה, ועכשיו הגיע הזמן שהם סוף סוף ישתחררו מבית החולים ויגדלו אותה בנחת ובשלווה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
עמוס תמם
צילום: צ'ינו פפראצי
הקישור הועתק

זוכרים שסיפרנו לכם שעמוס תמם קרא לבתו הבכורה בשם שרותם סלע קראה לבתה הבכורה? אז הנה, עברו להם עשרה ימים מאז שאן הקטנה נולדה ועכשיו היא יצאה יחד עם הוריה מבין החולים.

מאז הלידה, עמוס תמם ובת זוגו טל נרובאי שהו בבית החולים, כאשר בערב ליל הסדר הם יצאו לזמן קצר לחגוג יחד עם המשפחות וחזרו לבית החולים. כמה שעות אחרי שחזרו, קיבלו השניים את הבשורה המשמחת שהם עתידים להשתחרר מביה"ח באופן רשמי. 

עמוס תמם
שלום לאן הקטנה! | צילום: צ'ינו פפראצי

חג החרות מקבל משמעות נוספת בחייו של עמוס תמם וסביר להניח שהוא ובת זוגו לא ישכחו את החג הזה לעולם, כי בכל זאת, הם הפכו להורים. יאללה עמוס, מחכים לתמונה משותפת של אן הקטנה עם בתה של רותם סלע.

עמוס תמם
למרות שאנחנו לא רואים אותה, אנחנו בטוחים שהיא מהממת | צילום: צ'ינו פפראצי
עמוס תמם
בהתחשב לאן שאנחנו כבר מכירים כמה שנים | צילום: צ'ינו פפראצי
עמוס תמם
הלוא היא אן, הבת של רותם סלע | צילום: צ'ינו פפראצי
פרסומת
עמוס תמם
שדיברנו עליה מספיק והגיע הזמן להתעסק באן החדשה | צילום: צ'ינו פפראצי
עמוס תמם
יש מספיק מקום לכל אן, לא לדאוג | צילום: צ'ינו פפראצי