אורות לבנים: ג'ולייטה התחתנה אמש עם בחיר לבה
אחרי ארבע שנות זוגיות וחודש בלבד של אירוסים, מתמודדת "הכוכב הבא" והזמרת נישאה לבן זוגה בחתונה שבה הופיע בטיימינג מעניין החבר הטוב דודו אהרון. בדרך השניים נאלצו גם להתמודד עם טרגדיה משפחתית אבל מה שחשוב זה שהשניים זהרו ביום חתונתם


כפרה על ג'ולייטה. לא, באמת, ב-30 שנות קיומה ג'ולייטה הספיקה לעבור כל כך הרבה ועדיין להתייצב על במת "הכוכב הבא" ולנסות את מזלה בדרכה לנסות לייצג את ישראל באירוויזיון.
ג'ולייטה, שקיבלה הצעת נישואים מבן זוגה רונן אברהם נחום רק בדצמבר האחרון, כבר עמדה איתו אמש מתחת לחופה לאחר ארבע שנות זוגיות במתחם האירועים "לאגו" בראשון לציון.
אמנם שופטי ומנחי "הכוכב הבא" לא נצפו בסביבה (בכל זאת, הם עדיין בשלב הדיסטנס) אבל חברים אחרים מהתחום - כמו טיטי איינאו וישראל אור, עידן יניב, מורן אייזנשטיין והחבר דודו אהרון שגם עלה לשיר - היו.
גם הוריה של ג'ולייטה שבעבר עלו לכותרות לאחר ניסיון הרצח של אביה את אמה, נכחו בחתונת בתם כשכל אחד מהם שומר על מרחק אחד ומהשני וכשג'ולייטה התאחדה עם אביה לאחר שנים של נתק בעקבות האירוע.
היום השמח של ג'ולייטה ורונן לא יצא לדרך בקלות כאשר אמו של רונן נפטרה יום לפני החתונה ובבוקר האירוע, הזוג נכח בהלוויית האם. ייתכן שדווקא בשל כל הנסיבות הקשות, השניים פרקו כל עול ביום חתונתם ונראו שמחים, מאושרים ובעיקר מאוהבים.







