ציפורה מאשרת: דודו חוזר להיות בקשר עם אימא
אחרי שכיבסה את הכביסה המלוכלכת של המשפחה בכל כלי תקשורת אפשרי, ציפורה אהרון יכלה לנשום לרווחה כשדודו ביטל את החתונה העתידית עם שיר רוזנבלום. חודשיים אחרי, לדודו יש חברה חדשה והנתק הארוך בינו לבין אמו הגיע לקצו כשבילו את החג יחד


דודו אהרון העביר את השנה וחצי האחרונות בחייו הרחק מאמו ציפורה אהרון, מי שהפגינה את מורת רוחה מבחירת בת הזוג שלו בכל כלי תקשורת אפשרי והכריזה על ארוסתו לשעבר כעל "שק של נחשים, לא אישה". הנתק בין השניים החריף כשדודו התעלם כמיטב יכולתו מהאמירות המתוקשרות של אמו ואף הציע נישואים לשיר רוזנבלום, על אפה ועל חמתה של אמו המתנגדת.
למרות שהציע נישואים, דודו מיאן לקבוע תאריך לחתונה עם שיר ומערכת היחסים כולה הגיעה לקצה כשהשניים נפרדו לפני כחודשיים וחצי והאופציה לקאמבק התעופפה מהחלון כשנודע כי לדודו יש בת זוג חדשה. נטלי לוי, הגירלפרינד של דודו בחודשיים האחרונים, כבר הספיקה לנסוע איתו לחו"ל ולעשות לשניים אאוטינג באינסטגרם ונראה שהפעם אימא ציפורה לגמרי מאשרת.