mako
פרסומת

ויוה לויזה: בר רפאלי בדרכה לארה"ב

אחרי שהייתה אמורה להמריא כבר אתמול לצילומים המשותפים שלה עם אירוסמית', הויזה של בר פג תוקפה לשמחתם של עובדי שגרירות ארה"ב שזכו לקצת גלאם בחייהם כשבר עמדה בתור כמו כולם לחדש את הויזה שלה. אז חבר'ה, בואו נישאר רגועים - בר הוציאה ויזה והיא כבר בדרכה לסטיבן אחרת הוא יהיה ממש קרייזי, הבנתם?

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

בר רפאלי
יופי של העברת זמן | צילום: מתוך instagram

סליחה, אתם תודו עכשיו בפני עצמכם שלגמרי עקבתם אחר התפתחויות הטיסה של בר רפאלי לאחר שזו סורבה לעלות למטוס לאחר שגילתה בשדה כי הויזה שלה לארה"ב אינה בתוקף ורק אחר כך אנחנו נמשיך.

הודיתם? ביניכם לבין עצמכם? יופי אז אחרי שכל צלמי הפפראצי בישראל קיבלו חג משלהם כשבר נאלצה לחכות בתור המייגע בשגרירות ארצות הברית, אנחנו שמחים להודיע שאין צרות בעולם ובר קיבלה ויזה.

העיכוב של בר בהגעה לאל.איי, שם מחכים לה סטיבן סטיילר ולהקת אירוסמית' לצילומי קמפיין משותף בטח עלה לא מעט כסף אבל זה החיים והם נאלצים להמשיך כמו סטורי באינסטגרם.

בינתיים ציפי ושאר הפמליה התמקמו בלוס אנג'לס כשבר המריאה רק הבוקר והעסיקה את עצמה באייקונים של כובע וכיתובים בסטוריז לרווחתם של מעריציה. סוף.

בר רפאלי
סי יו באאדן מה שנקרא | צילום: מתוך instagram