mako
פרסומת

ריקוד משוגע: מור חממי חגגה יום הולדת

אנחנו רוצים לומר תודה אישית לרון אלוף, בן זוגה של הרקדנית ומתמודדת התכנית "רק רוצים לרקוד", מור חממי, על מסיבת ההפתעה שהפיק לה לכבוד יום הולדתה - כי זה המקום בו נפגשו לירן דנינו ונטע אלחמיסטר, האקסים המיתולוגיים. היה מעניין

יפעת הללי אברהם
יחסי ציבור
פורסם:
מור חממי
צילום: יחסי ציבור
הקישור הועתק

מור חממי, כמאמר השיר הידוע והיפה של עומר אדם ומשה פרץ, ידועה בתור מי שרוצה רק לרקוד. היא הספיקה להשתתף בתכנית "רק רוצים לרקוד" ולהפוך לאחת מהרקדניות הבולטות בישראל, מה שגרם ללא מעט כוכבים לבוא ולומר שלום במסיבת יום הולדתה.

חממי לא ידעה שזה מה שמחכה לה, כי את כל הטוב הזה הפיק בהפתעה בן זוגה רון אלוף שהזמין את כל החברים לבר ה"אריא" שבתל אביב. אנה ארונוב, המנטורית של מור מתכנית הטלוויזיה, הבהירה שהן הכי בקשר - למרות שהתחרות נגמרה. מלבד אנה, מי שהגיעו לברך היו גם נועה קירל ובן הזוג ברק שמיר (איך הם קמים לבית הספר? רק אלוהים יודע).

מור חממי
שתתה ועלה לה ביוקר. חממי | צילום: יחסי ציבור

רק השבוע סיפרנו לכם ידיעה שרובכם שכחתם והיא שהדוגמנית נטע אלחמיסטר יצאה בעבר עם הזמר לירן דנינו. נטע הייתה אז חיילת אנונימית ואילו לירן כבר היה זמר מוכר עם רשימת להיטים מאחוריו. מאז השניים נפרדו, אלחמיסטר פרצה לתודעה והפכה לדוגמנית מפורסמת בעצמה. 

מור חממי
פגשה שם את דנינו. נטע אלחמיסטר וברק שמיר | צילום: יחסי ציבור

למה אנחנו מזכירים את זה בעצם? כי נטע הגיעה אמש למסיבת ההפתעה של חממי, שם היא פגשה את האקס המיתולוגי. השניים החליפו ביניהם כמה מילות נימוס ולא מעבר, השיחה הייתה די קצרה וכל אחד מהם המשיך לדרכו מבלי למשוך יותר מדי תשומת לב. מה שהיה פעם נשאר פעם, למרות שבא לנו עוד קצת מזה.

פרסומת

מור חממי
אז מה, נטע? מסמסת לחברות על מה שקרה במפגש עם לירן? | צילום: יחסי ציבור

מור חממי
בסטיז. חממי ונועה קירל | צילום: יחסי ציבור

מור חממי
הפיק הכל. רון אלוף | צילום: יחסי ציבור

מור חממי
מרגשים אותנו. חממי ואלוף ברגע רומנטי | צילום: יחסי ציבור