mako
פרסומת

חומה: טום קשתי ואדל בספלוב לא מדברים אחד עם השנייה

בשונה מזוגות כמו סנדי בר ואקי אבני שמצליחים לשמור על יחסים טובים גם אחרי הפרידה, נראה שאדל בספלוב וטום קשתי די מתקשים ליישם את תורת היחסים הבריאים בין אקסים. טיפול זוגי כבר לא יעזור פה, אבל אנחנו היינו מוכנים לנסות

יפעת הללי אברהם
פורסם:
לי לוי
צילום: אביב חופי
הקישור הועתק

זו לא הפעם הראשונה שאנחנו מריחים את ריח הנתק הזה. כבר לפני שנה פגשנו את אדל בספלוב והאקס המיתולוגי, טום קשתי, באירוע מתוקשר במהלכו סירבו להצטלם יחד. אז הם התעקשו שהיחסים מצוינים ואפילו החליפו כמה מילים אחרי שהצלמים הלכו, אבל הפעם זה לא המקרה.

עבר מספיק זמן מאז אותה הפעם, ואמש שניהם הגיעו לאירוע השקת טכנולוגיית הסרת שיער חדשה של "ליאונרדו סקין קר גרופ", במהלכו דגמנה את השיטה לי לוי בפוזיציות שכמעט הסיטו אותנו מהנושא לשמו התכנסנו.

אדל הגיעה לשם לבד בזמן שטום הגיע יחד עם בת זוגו, יוצאת "האח הגדול" עומר קינן, והיה מאוד קשה שלא לשים לב למרחק שהקפידו לשמור עליו במהלך האירוע האינטימי והמצומצם ולעובדה שלכל אורכו לא החליפו אפילו מילה.

מקורבים לאקסים טוענים כי הם פשוט מנסים לשמור על כבודם של בני הזוג שלהם, אחרי שבספלוב חזרה לבן זוגה, מאצ', ממנו נפרדה רק לפני מספר שבועות. אחרים מספרים כי זה מצב שנמשך כבר כ-5 שנים, מאז נפרדו, והשניים מסוכסכים ולכן לא מדברים.

לי לוי
בקצה האחד של החדר | צילום: אביב חופי
לי לוי
ובינתיים בקצה השני | צילום: אביב חופי
פרסומת
לי לוי
מזל שיש מי שיארח לה חברה | צילום: אביב חופי
לי לוי
בלונדיניות נהנות הרבה יותר | צילום: אביב חופי
לי לוי
מהאמזונס, אליכם | צילום: אביב חופי
פרסומת
לי לוי
מדגימה אומנותית | צילום: אביב חופי