mako
פרסומת

ט"ו בלאב: הילה קרוגמן מצטלמת להפקת אופנה מאוהבת

הסינגלית הטרייה שעוד מתרגלת לסטטוס החדש בחייה לאחר שנפרדה לאחרונה מבן זוגה הכדורגלן תומר ירוחם, החתימה פיגורה לוהטת על סט צילומי קמפיין חדש לרגל ט"ו באב, ושלחה מסר לקופידון: "אני סקסית ועפה על עצמי גם בלי גבר". יו גו גירל!

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

הילה קרוגמן
בשיא הקיץ | צילום: דנה קרן

קופידון שים לב. הילה קרוגמן לא רוצה להיות זו שתשלח אותך להשלים הכנסה בטינדר, אבל היא ממש לא צריכה אותך, אפילו אחרי ששינתה סטטוס לסינגלית לוהטת.

אחרי שנה של זוגיות שחלקים נרחבים ממנה גם תועדו בריאליטי מחוברים, קרוגמן (27) ובן זוגה הכדורגלן תומר ירוחם, נקלעו לאחרונה למשבר זוגי שלא הצליחו להתגבר עליו והחליטו ללחוץ על כפתור האוף ביחסים שלהם ולהיפרד.

כמו נס משמיים בתזמון מושלם עם הרווקות קרוגמן נבחרה להצטלם לקמפיין ההלבשה התחתונה של "אינטימה" לקראת ט"ו באב, ועל סט היא התעקשה שהיא מאושרת לחלוטין בסטטוס החדש שלה כרווקה ואין לה ספק שנשים לא צריכות גבר לצידן כדי להרגיש סקסיות ולעוף על עצמן.

אנחנו ממש מקווים שירוחם דווקא כן יכול להתארגן על זוג כנפיים, כדי לנסות לרקוד את ריקוד הציפורים ולהחזיר את קרוגמן לזרועותיו, או לפחות לנסות. כך או כך, אחרי שראינו את התמונות של קרוגמן מהצילומים, טסנו לתקרה ואנחנו עדיין מחכים לכוחות החילוץ.

הילה קרוגמן
אנחנו לא יודעים מה ירוחם עושה עכשיו | צילום: דנה קרן
הילה קרוגמן
אבל במקומו היינו בדרך אלייך | צילום: דנה קרן
פרסומת
הילה קרוגמן
יושבת ומחכה? | צילום: דנה קרן
הילה קרוגמן
לא בטוח בכלל | צילום: דנה קרן