mako
פרסומת

קיץ בהחלט: ציון, יאנה והסלבס נרטבים בבריכה

מעבר לאבטיח עם בולגרית וקולקציות של ארטיקים זרחניים שמציפים את הארץ כל קיץ, מה שבאמת שיפר את מצב הרוח שלנו בשרב האחרון היו יאנה יוסף וציון ברוך שהגיעו לצנן את החום בקאנטרי השכונתי, והם אולי לא הביאו איתם את הבייבי, אבל את החברים המפורסמים דווקא כן

יפעת הללי אברהם
פורסם:
ציון ויאנה
צילום: ברק פכטר
הקישור הועתק

היינו בטוחים שהקיץ הזה לא יכול להיות לוהט יותר אבל אז, בדיוק כשטיפת הזיעה הראשונה ירדה לנו על הגב, ציון ויאנה הגיעו לחגוג עם החברים המפורסמים בבריכה והתחלנו להצטער שהפסקנו את שיעורי השחיה שלנו.

הזוג המלכותי הגיע בסופ"ש האחרון להפנינג פתיחת הקיץ של קאנטרי אזורי חן, ונכון שאת בייבי אלה הם השאירו בבית (בכל זאת, בסה"כ בת חצי שנה), אבל המקום שרץ בחברים שלהם מהביצה והם כולם היו רטובים. מה עוד נבקש?

אז למרות שתשומת הלב שלנו נעה בין המתנפחים לבין השיח המרתק של ציון ורון קופמן, אבל מה שקרה בבריכה הזו בסופ"ש היה הרבה יותר משמעותי מזה. שלום מיכאלשווילי ובת הזוג דיגמנו משפחה עם ארי על הדשא, ישראל קטורזה הדגים לסלבס איך מנהלים משפחה עם שבעה ילדים וחכו, זה לא הכל.

מי שעוד הגיעו למקום היו אסי ישראלוף שבא עם בת הזוג והילדים והשלים את השלישייה, אבי נוסבאום, אביגדור ליכטנשטיין והנכדים וגם פבלו רוזנברג שעד שהוא סיים לומר לנו "בוקר טוב mako סלבס" כבר הספקנו לעשות שתי בריכות ברצף, בלי לקחת אוויר.

ציון ויאנה
כאילו לא היה חם פה עד עכשיו | צילום: ברק פכטר
רון קופמן וציון ברוך
מתים לדעת על מה השיחה הזו. קופמן וציון | צילום: ברק פכטר
פרסומת
שלום מיכאלשווילי
עצרו הכל! יש מושלם מזה? מיכאלשווילי והמשפחה | צילום: ברק פכטר
פבלו רוזנברג
"בוקר... טוב..." רואים? כבר שחינו שלוש. פבלו רוזנברג | צילום: ברק פכטר
ישראל קטורזה
הפסקנו לספור ברביעי. משפחת קטורזה | צילום: ברק פכטר
פרסומת
אסי ישראלוף
מהשערות האלה שנפסות עליכם בבריכה? איכס. אסי ישראלוף | צילום: ברק פכטר
אבי נוסבאום
היי דדי. אבי נוסבאום | צילום: ברק פכטר
אביגדור ליכטנשטיין
סב השנה. אביגדור והנכדים | צילום: ברק פכטר
פרסומת