mako
פרסומת

הגברים החדשים של "המירוץ למיליון" מורידים את הכפפות

ליטרלי מורידים את הכפפות כי קלטתם את מזג האוויר הבלתי שמשתולל בחוץ? לחבורת הבנים פלוס חברה אחת שהולכת לככב לכם על המסך זה ממש לא הפריע להרים סשן כדורעף ידידותי כאילו אין מיליון על הכף. התחזית שלנו אומרת שהטמפרטורות עוד הולכות לעלות הרבה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
המירוץ למיליון
הקישור הועתק

ביום שלישי אתם כבר תכירו אותם היטב על המסך כשיתמודדו על הפרס הגדול בעונה החמישית של "המירוץ למיליון" אבל עד שזה יקרה, הם עדיין אנשים לגמרי אנונימיים אבל נראה שגם זה נגמר.

בסוף השבוע הקרוב חמישה ממתמודדי העונה הקרובה - בני הדודים יעל ויוסיאל, הכדורגלנים ציון ואביב ורז מהצמד רז ועמית -  נפגשו על חוף הים בשיא השרב הפסיכוטי הזה למשחק של כדורעף.

אין לנו מושג אם בהמשך התכנית עוד נחזה במזימות ותככים אבל כרגע זה נראה כאילו מדובר בחבורה חיובית למדי, או בקיצור: משעמם. שמישהו יעיף איזה כדור בפנים, אה?

המירוץ למיליון
הכול פאן וגיימז עד שמישהו לוקח את המיליון
המירוץ למיליון
פליז שאתה מכוון את הכדור לפרצוף ספציפי
המירוץ למיליון
מה יהיה, חבר'ה? אנחנו מעוניינים בפייט!
המירוץ למיליון
אבל גם סתם טופלס ירגיע אותנו