mako
פרסומת

יש טבעות: קרן גולץ ובן זוגה יתחתנו בחו"ל

רגע לפני ששניים הופכים לשלושה בלידה מרגשת, הדוגמנית קרן גולץ ובן זוגה אבי בן בסט, עשו סיפתח לחגיגות ומיסדו את הקשר ביניהם בטקס אינטימי של הצהרת כוונות שהצליח לגרום לנו לדמוע בזוית של העין. לא משהו רציני, בקטנה כזה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
קרן גולץ
צילום: Photo by Flash90
הקישור הועתק

אחרי שנה וחצי של זוגיות יציבה פלוס הריון מתקדם מאד, הדוגמנית קרן גולץ ובן זוגה איש העסקים והבעלים של רדיו לב המדינה אבי בן בסט, מיסדו את הקשר הזוגי שלהם בטקס אינטימי ורומנטי.

גולץ (28) ובן בסט (40) איחדו לבבות לפני כשנה וחצי, ביוזמת חברים משותפים שהכירו ביניהם לאחר גירושיה של גולץ מבן זוגה דאז, הכדורגלן רן יצחק.

החיבור בין השניים כנראה היה עוצמתי במיוחד, ולאחר חודשים ספורים בלבד בן בסט כרע ברך והציע לגולץ להפוך לאחת שלו לנצח. זמן קצר לאחר שהתארסו, השניים הוסיפו דובדבן לקצפת, כשבישרו למקורביהם כי הם מצפים ליורש עצר.

בינתיים, כצעד נוסף בדרך לאושר ואושר הנצחי, השניים חגגו בטקס הצהרת כוונות, והצטיידו בטבעות נישואים סמליות אותן יקדשו ככל הנראה בטקס נישואים אזרחי מעבר לים אחרי הלידה, כדילהפוך את הזוגיות ביניהם לחוקית ורשמית באופן סופי. מזל טוב.

קרן גולץ
מרגשת ברמות של כלה | צילום: Photo by Flash90
אין תמונה
שיהיה במזל