mako
פרסומת

המשימה - השקה: מתמודדי "אמזונס" מגיעים לאירוע הראשון שלהם

כשהם משאירים מאחור את זכרונות הטרמיטים והמים העכורים של האמזונס, מתמודדי "המשימה: אמזונס" הגיעו אמש לאירוע המתוקשר הראשון שלהם - השקת התכנית. מבתיה שיף ועד ריי מאור - כולם הגיעו והשתדלו להשקיע אז תרימו להם, מה אכפת לכם?

יפעת הללי אברהם
פורסם:
השקת אמזונס, יוני 2016
השקת אמזונס, יוני 2016 | צילום: אביב חופי, mako
הקישור הועתק

אנחנו טרם נרגענו מהטראומה שעברה על מיטל דה רזון אבל מתמודדי "המשימה: אמזונס" כבר הספיקו להשאיר מאחור את חוויות הג'ונגל ולהתכונן נפשית לקראת האתגר החשוב באמת - פרסום והישארות בתודעה.

אמש המתמודדים נפגשו לאירוע המתוקשר הראשון שלהם כשהשיקו רשמית את תכנית הריאליטי במלון NYX בתל אביב וניצלו את ההזדמנות הראשונה להציג וודג' מאופר למצלמות.

אז חוץ מהפרצופים המוכרים של לי לוי ודורון מטלון, היו שם גם בתיה שיף ובן זוגה, רפיק ידידיה, שחר כספי, יהודה יצחקוב, מיטל דה רזון, קטי רוס ועוד מתמודדים שמוכנים להשאיר את האנונימיות הרחק בעבר. רק אל תתרגלו יותר מדי כי אחד מהם הולך לצאת מחיינו ממש בקרוב (שבת ב-21:00).

אמזונס
לוקחת השראה מקיילי ג'נר. מימי ארנרייך | צילום: אביב חופי

אמזונס
בחיים לא חשבנו שהשם בתיה שיף יהיה מלווה בכל כך הרבה גלאם | צילום: אביב חופי

אמזונס
אמזונה אמיתית. מיטל דה רזון | צילום: אביב חופי

אמזונס
נשארה בסביבה. לי לוי | צילום: אביב חופי

אמזונס
יודעת דבר או שניים על פוזות למצלמה. דורון מטלון | צילום: אביב חופי
פרסומת

אמזונס
אישית מוכנים להתחתן. יהודה יצחקוב | צילום: אביב חופי

אמזונס
הפעם תורה לפרגן. גל אמיתי ואגם רודברג | צילום: אביב חופי

אמזונס
מרגיש בנוח. רונן אור צרפתי | צילום: אביב חופי

אמזונס
מישהו שם לב בכלל לעובדה שאילן אוספליק לארד ברמות? | צילום: אביב חופי
פרסומת

אמזונס
איזה כיף לבהות בך על מיוט. הגר קרויטרו | צילום: אביב חופי

אמזונס
פייבוריטית! קטי רוס | צילום: אביב חופי

אמזונס
דודו כהן אבל לא מעפולה | צילום: אביב חופי