mako
פרסומת

איך זה שכוכב: פפראצי ראשון אחרי ההדחה המפתיעה של הזוג

עוד לא עברו 24 שעות מאז שכוכב ושמוליק יצאו מהבית המפורסם במדינה והשאירו עם שלם המום וכואב (סורי, אנחנו לא מאמינים למי שאומר שהוא לא ממש מתגעגע), וכבר הזוג המלכותי זכו לפפראצי ראשון. המקום: מספרה. הסיבה: שמוליק רצה לצבוע את השיער וכוכב הצטרפה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
האח הגדול
צילום: ברק פכטר
הקישור הועתק

אנחנו יודעים שפחות מ-24 שעות בלי כוכב ושמוליק ספן גרמו לכם לשבת מול ערוץ 26 ולמרר בבכי, אז כדאי שתדעו שגם אנחנו באותו מצב ושאנחנו נצליח לעבור את התקופה הזאת ביחד.

כוכב ושמוליק עוד לא הספיקו להתאושש מהחזרה לחיים שבחוץ והם כבר עשו דרכם למעצב השיער הקבוע שלהם, מואיש חן, לטיפול כללי שיחזיר אותם לימים שלפני האח, כשעוד יכלו להשקיע בעצמם. כי כוכב כבר כוכבת, הבנתם?

שמוליק, כפי שבטח כבר תיארתם לעצמכם, חזר לצבע השחור הבוהק איתו נכנס לבית וכוכב חידשה את הבלונד בלי זמן חפיפה מוגבל או אנשים שעומדים לפניה ואחריה בתור למקלחת, כפי שהתרגלה לחיות בחודש האחרון בבית המפורסם במדינה. מתגעגעת למעיין אשכנזי?

האח הגדול
הו, הגעגוע | צילום: ברק פכטר
האח הגדול
צביטה בלב | צילום: ברק פכטר
האח הגדול
נראה טבעי לגמרי | צילום: ברק פכטר
האח הגדול
לצאת עם שיער רטוב בינואר זה באמת מתכון לאסון | צילום: ברק פכטר
פרסומת
האח הגדול
מי רושם אותך לעוד ריאליטי? | צילום: ברק פכטר
האח הגדול
אולי אתה? | צילום: ברק פכטר