שמחים להכיר: מי את, הארוסה של שם ברדוגו?
היא שם כשהוא עושה את התנועה, היא שם כשהוא מדבר בקול צווחני ובאופן כללי, היא שם כבר כמה שנים טובות, על הספה בבית עם הכלב. לי גאון, הארוסה של שם, נראית כמו טיפוס שהיינו רוצים לראות בעצמנו בבית "האח הגדול" אז בואו כולנו נפנטז על מקרה תניה גרבר 2


בואו נתחיל מהאמצע: הגירלפרינד של שם ברדוגו? ממש לא קשורה לכניסה שלו לבית "האח הגדול". למרות שלי גאון עבדה בחברת ההפקה של התכנית, עבודתה שם הסתיימה תקופה ארוכה לפני ששם נכנס לבית וכלל לא הייתה קשורה לליהוקים לתכנית.
סימנו וי על זה? יופי, אז בואו נכיר את האישה שמבלה עם שם סופי שבוע על הספה עם הכלב כבר כמה שנים טובות ולאור החלטתם של השניים להתחתן, כנראה תמשיך לבלות איתו סופי שבוע שנים ארוכות על הספה בעזרת השם.
אז ככה נראית לי, ארוסתו של שם (30) שכבר הספיקה להתרגל לקול המוזר של בן זוגה ואף למדה איתו באותו מוסד, בית ספר לפרסום ודיגיטל. בינתיים לגאון יש שלושה חודשים של חופש (אם תצביעו לו, כמובן) שמפרידים בינה לבין שם, הכלב ותכנון החתונה.