mako
פרסומת

פחימה ג'וניור: לינור פחימה ילדה בפעם השנייה

לינור פחימה פרצה לחיינו בתכנית הריאליטי "המירוץ למיליון" ומאז הספיקה כבר להתחתן, לבשר על הריון ראשון רגע אחרי החתונה, ללדת ולבשר על הריון שני. אין מה לומר, פחימה לא מתכוונת לעצור בכל מה שקשור לחיי משפחה ואמש היא ילדה את בתה השנייה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
המירוץ למיליון
צילום: מירב בן שושן שדה
הקישור הועתק

לינור פחימה ממש לא מתכוונת לבזבז זמן בכל מה שקשור לחיי משפחה ועכשיו היא הופכת לאמא בפעם השנייה בחייה, אחרי שהביאה אמש לעולם תינוקת שניה לה ולבן זוגה אבי משה (30), איש פרסום מצפון הארץ.

כאמור, השמחה הגדולה התרחשה אתמול בלילה, לינור הגיעה לבית החולים "רמב"ם" בחיפה ובילתה בחדר הלידה עד שהביאה לעולם תינוקת במשקל 3.215 ק"ג.

כזכור, פחימה נישאה לפני כשנתיים וכבר הספיקה לבשר על הריון שבועיים בלבד אחרי שעמדה תחת חופה וקידושים. היא לא בזבזה זמן אחרי הלידה של בנה הראשון וכבר הסתובבה ברגע עם בטן הריונית בפעם השניה בחייה. שיהיה במזל.

לינור פחימה
הכנת אותו לקראת האחות החדשה? פחימה ובנה הבכור | צילום: שחר גל
המירוץ למיליון
בקרוב בטן הריונית בפעם השלישית? | צילום: מירב בן שושן שדה