mako
פרסומת

המנוי אינו פנוי לאהבה: שיר אלמליח מסננת את רונאלדיניו

אחרי שרונאלדיניו הספיק לשאול בכל רחבי האינסטגרם מי הדוגמנית שמופיעה בסרטון של משרד התיירות בו הוא צפה לא מזמן, הוא מצא את שיר אלמליח, קיבל אומץ ושלח לה הודעה. אם תשאלו את שיר, זה לא בדיוק עושה לה את זה והיא מעדיפה לוותר הפעם

יפעת הללי אברהם
פורסם:
שיר אלמליח ורונאלדיניו
צילום: fivechannel, instagram, mako
הקישור הועתק

טוב, שיר אלמליח היא ללא ספק אחת הדוגמניות היותר מסחררות שיש בארץ, אבל סביר להניח שאף אחד לא תיאר לעצמו שהיא תצליח לגרום לברזילאי לרצות לעלות לארץ ישראל, ולא סתם ברזילאי, אלא שחקן הכדורגל רונאלדיניו.

לפני שבועות ספורים החל הסיפור של הכדורגלן עם הדוגמנית כשהוא בירר בחשבון האינסטגרם שלו על שיר אלמליח בכבודה ובעצמה, כשצפה בסרטון של משרדת התיירות בו היא מככבת ומראה את ארץ ישראל היפה, שלא נאמר היפה מאד.

מאז עברו מים בנהר ורונאלדיניו הצליח להגיע עד לשיר, כשמקורבים מספרים שבאחד מימי החג, אלמליח פתחה את האינסטגרם וגילתה הודעה מהשחקן שכתבה לה באנגלית: "היי שיר, אני אשמח מאד שנכיר".

בסביבתה של הדוגמנית טוענים כי למרות הפיתוי, היא בחרה שלא להגיב להודעתו של הכוכב הברזילאי וכי היא לא מתכוונת לענות לו בעתיד. אנחנו לא רוצים לחמם ולמסור לרונאלדיניו שהוא צריך להיות יותר אסרטיבי, אבל נדמה שביקור שלו בירושלים כבר לא נזכה לראות בקרוב. 

שיר אלמליח מסרה תגובה לנושא:

"מאוד היססתי והתלבטתי, אבל כמובן שזה מאוד מחמיא ואשמח שיבוא לארץ ולארח אותו כנציגת ישראל, אבל בינתיים העדפתי לא לענות."

שיר אלמליח
היססה והחליטה לוותר. אלמליח | צילום: דויד אמברוסיו