משקשקת: דר זוזובסקי בחולצה שקופה במיוחד
כל המאמץ של הסטייליסטים בארץ התנקז לערב אחד, שבו ניסו כולם להוכיח למי יש את זה ומי סתם לבוש סחבות. לא יכולנו שלא להגיע לשם ולבדוק את ההיצע, עם תקווה קטנה בלב לכמה פדיחות אופנתיות

מגוון הסלבריטאים שהגיעו אמש לאירוע העשור ל"שיק או שוק" של מגזין "פנאי פלוס", ניסו להוכיח לנו שהם מינימום הבת האובדת של אנה וינטור. אבל מי שהלכה כמעט עד הסוף הייתה דר זוזובסקי, מצויידת בלוק שקוף. שקוף במיוחד.
כוכבת הילדים הגיעה לאירוע העשור שכלל הקרנה של "הפמליה" כשהיא מלווה בחבר, ליבי רן, ולבושה בחולצה שקופה ומושכת תשומת לב. להבדיל ממקרה החולצה השקופה של רוני דואני, זוזובסקי הגדילה ולבשה גם חזיה, למניעת ניפ סליפ ושאר מקרים מביכים.
עוד ב-mako סלבס:
מי שעוד בלטה בזכות המראה, הייתה אליאנה תדהר שהגיעה מצויידת בקארה חדש וחצוף במיוחד. כל שנשאר לכם לעשות, הוא להחליט מי סטייל ומי פחות.






