mako
פרסומת

לכבוד הקיץ: הודא יוצאת להצטייד בביקיני חדש

בפעם הקודמת שפגשנו אותה בלבוש דומה, הודא הייתה על חוף הים וסבלה ממזג אוויר קר במיוחד, אבל הפעם, כשבחרה לעצמה בגדי ים חדשים לעונת הרחצה הקרובה, היא הייתה הרבה יותר נינוחה, וגם אנחנו. החבר שלה כנראה קצת פחות

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הודא נקש
צילום: שוקה כהן
הקישור הועתק

לא מעט זמן עבר כבר מאז גמר "הישרדות" ומאז שהתרגלנו לא לראות את הודא נקש בביקיני בפריים טיים, אבל לשמחתנו הדוגמנית דאגה לעצמה לתפקיד של פרזנטורית מותג בגדי ים, ועכשיו כשהחום מגיע גם היא מרוויחה מזה.

אחרי שראינו אותה מצטלמת בבגד ים בשיא החורף לקמפיין בגדי הים של "טורקיז", הודא חוזרת שוב לביקיני אבל הפעם לשמחתה כבר הרבה יותר חם.

 הודא הגיע לחנות המותג והעבירה שם לא מעט זמן בבחירת בגדי ים עבור עצמה, ושלא תחשוב שזה בשבילכם. הודעה נמצאת חזק בזוגיות וכהוכחה לאהבתם אחד לשנייה, היא והחבר עשו על הזרוע קעקוע זוגי - כל אחד חצי כנף. רק לכם זה מרגיש קנטאקי פרייד צ'יקן?

הודא נקש
שחור די הולם אותך, אם לומר את האמת | צילום: שוקה כהן
הודא נקש
את עושה לנו חשק לקיץ הרבה יותר מהחום שבחוץ | צילום: שוקה כהן
הודא נקש
תני לנו לנחש, זה לא מספיק קטן? | צילום: שוקה כהן
פרסומת
הודא נקש
רגע רגע, אל תשכחי להוריד את הטיקט | צילום: שוקה כהן
הודא נקש
אם יש שקיות אנחנו יכולים להיות רגועים | צילום: שוקה כהן