mako
פרסומת

3 חודשים אחרי הלידה: נינט מדגמנת קיץ

בהתחלה עוד ניסינו לחפש תשובות ולהבין איך בדיוק היא עושה את זה, אבל אז החלטנו שאין סיבה אמיתית לאמץ את הראש - ושהכי טוב יהיה פשוט לשמוח על התמונות האלו, שמציגות את האם הטרייה קורנת וחטובה במהלך צילומי קמפיין חדש

יפעת הללי אברהם
פורסם:
נינט טייב
צילום: ענת מוסברג, mako
הקישור הועתק

שלושה חודשים וחצי לאחר שהביאה לעולם את בתה הבכורה, אמיליה שרה מזרחי, אפשר להגיד בבטחה שנינט טייב כבר חזרה לחלוטין לשגרה הרגילה שלה. 

עכשיו, אחרי שכבר ראינו ממנה הכל בערך חוץ מתמונה של העוללה (חזרה לעבודתה כתקליטנית, להשקעה במוזיקה שלה וכמובן לאירועים מתוקשרים כאלה ואחרים) היא חוזרת גם להצטלם לקמפיינים.

זה קרה כשנינה, במסגרת היותה הפרזנטורית של חברת ההלבשה התחתונה "דלתא", הגיעה לסטוידו של ויוי בלאש כדי להצטלם לקטלוג הקיץ של החברה - מה שאומר תמונות בהלבשה תחתונה ובבגדים צמודים.

עוד ב-mako סלבס:

כזכור, נינה לא מתחברת לכל שיפוצי הפוטושופ למיניהם, והוכיחה גם הפעם שבאמת לא צריך אותם - אפשר להסתפק בשיעורי פילאטיס ובטחון אמיתי בגוף שלך.

טייב אף סיפרה לנוכחים כי מלבד האמהות שממלאת את חייה כרגע, היא גם עובדת על הדיסק החדש שלה (אגב, לדבריה - מי שאחרי על החינוך המוזיקלי של הקטנה הוא דווקא האבא, יוסי מזרחי). אנחנו נשמח להתעדכן תמיד נינה, במיוחד כשהכל מלווה בתמונות כאלה.

נינט טייב
קצת איפור | צילום: ענת מוסברג, mako
נינט טייב
קצת סידורי שיער | צילום: ענת מוסברג, mako
פרסומת
נינט טייב
ואפשר לשכב ולהרגע | צילום: ענת מוסברג, mako
נינט טייב
נינה שמחה היא נינט פוטוגנית | צילום: ענת מוסברג, mako
נינט טייב
אותנו שכנעת - נקנה הכל | צילום: ענת מוסברג, mako
פרסומת
נינט טייב
בטוחים שיצא טוב | צילום: ענת מוסברג, mako