זוג חדש: אנה בול ואחיו של אליאב אוזן
חשבנו שדנית ואליאב לא יצליחו לשבור את דרגות הדביקות שאליהן הם הגיעו אבל מסתבר שתמיד יש לאן לשאוף כי עכשיו החברה הכי טובה שלה והאח הקטן שלו הם זוג בעצמם. תעברו לקומונה אחת גדולה וזהו


נשבעים שבדקנו את זה אין ספור פעמים ואפילו צבטנו את עצמנו (ואנחנו ממש לא אוהבים להכאיב לעצמנו) כדי להאמין שזה נכון - אנה בול יוצאת עם אחיו הקטן של אליאב אוזן.
אנחנו לא יודעים כבר כמה עוד הפתעות יזדמנו לנו מדנית ואליאב - כי אחרי שהתגברנו על ההלם הראשוני שהם ביחד אחרי כל מה שהם עברו, אפילו הנספחים שלהם מאחדים כוחות רומנטיים.
בול, כידוע, היא הבסטי של גרינברג ומי שעד לא מזמן חלקה איתה דירה ואילו את אוזן האח, העונה לשם מתן, פגשנו בעבר כשהתפנה להגן על אחיו הגדול מפני הביקורת שהגיעה מהסביבה של כן, נכון, גרינברג.
עוד ב-mako סלבס:
אז איך הכול התחיל? ובכן, הייתם מצפים שבעקבות הזוגיות של דנית ואליאב והמעבר שלה מהדירה עם אנה לדירה של אליאב, הקשר החברי בין הבנות דווקא ייפגע מעט אבל מתברר שההיפך הוא הנכון - שתי החברות מבלות יחד יותר מתמיד, מה שאומר הרבה מאוד זמן של אנה עם דנית, אליאב והחברים שלו שהם במקרה גם האחים שלו, בן ומתן.
הזמן שבילו יחד כנראה עשה את שלו ומקורבים אליהם מדווחים כי אנה ומתן (30) הפכו לקרובים מאוד. השניים בילו יחד בסוף השבוע האחרון באחד מהברים התל אביביים ועל פי סובבים אותם, הם נראו הרבה יותר מ"רק חברים".
אז תודו שאין דבר מתבקש יותר מדאבל דייט עם דנית ואליאב ועל פי הקצב שבו החבורה הזאת הולכת, היום שבו נדווח בדיוק על מפגש כזה הוא ממש לא רחוק. צפו לעדכונים.
את תגובתה של אנה לא ניתן היה להשיג את פרסום הידיעה.


