mako
פרסומת

מתניעים: אסי עזר, רותם סלע ונדב גדג' מוכנים לצאת לדרך

ארבעה ימים לפי ש"הכוכב הבא לאירווזיון 2016" עולה לאוויר, נפגשו שופטי ומגישי התוכנית להקרנה פרטית ואקסקלוסיבית, ומי לא הוזמן? ניחשתם נכון, אנחנו. למזלנו הצלחנו להבריח כמה תמונות מהמפגש וזו הסיבה היחידה שנסלח. הפעם

גיל משעלי
פורסם:
הכוכב הבא
הכוכב הבא | צילום: אביב חופי, mako
הקישור הועתק

לא ההתחממות הגלובלית וגם לא הירידה הדרמטית של מריה קארי במשקל הם מה שמדאיג אותנו הבוקר, אנחנו מנסים להבין איך הייתה הקרנה חגיגית של "הכוכב הבא לאירווזיון 2016" אצל מיכל צפיר ולא הוזמנו?

רגע לפני שאנחנו נוכל לראות אותם על המסך (במוצאי שבת הקרובה), הוזמנו שופטי ומגישי התוכנית לביתו של העורך והבמאי הראשי, יואב צפיר ואשתו מיכל, להקרנת בכורה אקסקלוסיבית.

מלבד המגישים, אסי עזר ורותם סלע, ומלבד השופטים, אסף אטדגי ומוקי, הגיע למפגש גם זוכה העונה הקודמת, נדב גדג', שהגיע למקום ה-9 באירווזיון בוינה, כדי להזכיר לקאסט התוכנית היקר איפה הכל התחיל ולא פחות חשוב - כמה מדהים זה נגמר.

עוד ב-mako סלבס:

אם אתם חדים אז שמתם לב שמלבד הקפה של הבוקר שלנו, מה שעוד חסר פה זה השופטים הראל סקעת וקרן פלס. סקעת יצא לסיבוב הופעות בפריז, לפחות עד שתתחיל התוכנית, ופלס בחזרות לפרויקט חדש עם רמי קליינשטיין. הפעם זה סביל, אבל בפאנל השופטים לא נהיה סבלניים להברזות.

הכוכב הבא
איך נחמד שכולם שוב יחד, אה? | צילום: אביב חופי
הכוכב הבא
די, אין יותר אירווזיון בשבילך. נער מוזהב | צילום: אביב חופי
פרסומת
הכוכב הבא
רואים שהתגעגעתם אחד לשני | צילום: אביב חופי
הכוכב הבא
ופייר? גם אנחנו | צילום: אביב חופי
הכוכב הבא
בני הזוג צפיר, על האירוח וחוסר ההזמנה שלנו | צילום: אביב חופי