mako
פרסומת

האבא הגדול: גילי כהן חזר לחיק המשפחה

לאחר שבילה חודש שלם בבית "האח הגדול" שב גילי כהן לחיבוק המחמם של אשתו וילדיו, ולא בזבז יותר מדי זמן כשלקח אותם למשחקייה משפחתית. על הדרך הוא גם הצטלם וחילק חתימות, כי זה מה שעושים אנשים נחמדים. פפראצי

יפעת הללי אברהם
פורסם:
גילי כהן
צילום: צ'ינו פפראצי
הקישור הועתק

אומרים שכשדלת אחת נסגרת דלת אחרת נפתחת במקומה, וזה נכון במיוחד לדיירי "האח הגדול". כל דייר יודע שהעצב של לעזוב את הבית מיד מתחלף בשמחה של לחזור לבית האישי שלך, ועכשיו גם גילי כהן יכול לספר שזה נכון.

רגע אחרי שיצא מהבית בנווה אילן, עושה רושם שכהן חוזר לשגרת חייו, כאשר מלבד שיתוף סרטונים ויראליים מבית היוצר שלו ברשת החברתית, הוא משקיע לא מעט זמן בבילוי עם המשפחה שלו והשלמת זמן הורות שנגזל מהם בחודש בו היה סגור בבית.

בתחילת השבוע כהן כבר יצא עם אשתו והילדים לבילוי במשחקייה בחולון. כמובן שהוא משך לא מעט תשומת לב ממעריצות שהתלהבו מנוכחותו, הצטלמו איתו וביקשו חתימות. לזכותו ייאמר שהוא שמר על פאסון ומצב רוח טוב, ונראה רגוע ושמח במיוחד.

עוד ב-mako סלבס:

השאלה רק אם בין כל המשפחתיות הזו הוא כבר התחיל לחשוב צעד קדימה על הקריירה שלו, כי זה בדיוק הזמן למנף אותה, 15 דקות והכל. פתחנו שעון.

גילי כהן
הכל אחלה, תודה ששאלתם. כהן | צילום: צ'ינו פפראצי
גילי כהן
מצלמה שאפשר לראות אותה? זה חדש | צילום: צ'ינו פפראצי
פרסומת
גילי כהן
בואו נראה לכמה הודעות עוד לא עניתי | צילום: צ'ינו פפראצי
גילי כהן
הכל בסדר, אבא פה עכשיו | צילום: צ'ינו פפראצי
גילי כהן
תמונה? בטח אפשר | צילום: צ'ינו פפראצי
גילי כהן
אל תשכחו לסמ.. בעצם, לא חשוב | צילום: צ'ינו פפראצי
פרסומת