mako
פרסומת

איך קראו יונית לוי ועידו רוזנבלום לבתם?

סחתיין, יונית ועידו! לזה אנחנו קוראים אתגר. גם בעוד מיליון שנה לא היינו מגיעים לשם שבחרו מגיש הטלוויזיה ומגישת החדשות לבתם המיוחסת. זה לא מהתנ"ך וגם לא מעולם המלוכה, זה דווקא שם מעולם התאטרון ואם אלוהים אתנו, עד מחר ניפטר מהמנגינה שלו בראש שלנו

יפעת הללי אברהם
פורסם:
יונית לוי ועידו רוזנבלום
צילום: mako
הקישור הועתק

אם יש דבר אחד שאנחנו לא נסלח עליו ליונית לוי ועידו רוזנבלום זה לא על העובדה שהם לא הכניסו אף אחד מאתנו אל החתונה שלהם, או בכלל לחיים שלהם, ולא בגלל שהם גורמים להכול להיראות מדהים לעומתנו.

מה שלעולם לא נסלח להם עליו זה על העובדה שהשם שהם בחרו לבתם הקטנה, אחות ליהונתן בן השנתיים, גורם לשיר המציק ביותר בעולם - "Tomorrow" מתוך המחזמר "Annie" - להתנגן לנו בראש עד שמרקורי יפסיק לסגת.

כן, אם לא עשיתם את הקישור בעצמכם, כנראה שהייתם בהקבצה ב' של החיים אבל זה בסדר, בשביל זה אנחנו כאן - יונית ועידו קראו לבתם אנני ותאי המוח שלנו לא מצליחים לעמוד בזה.

עוד ב-mako סלבס:

אחרי שחשבנו שאיש לא יתעלה על גרייס פיי אבני לבית אקי אבני וניקול מילר, הגיעו יונית ועידו כדי להוכיח שתמיד יהיה הורה סלב בפינה שיאתגר את השאר. אנני רוזנבלום, כבר מתחיל להתגלגל? כדאי שכן כי עוד 16 שנה היא תהיה האיט גירל הבאה ואתם תרצו להגיד שידעתם את זה קודם.

יונית ועידו מתואמים באפור עם בנם הבכור
בהצלחה עם האיות, ממי'ז | צילום: צ'ינו פפראצי