mako
פרסומת

פרייבט דינר: ביל קלינטון וחיים סבן נפגשים

בזמן שאתם נמצאים בקידוש שישי שלכם, נשיא ארה"ב לשעבר מעביר את הערב עם איש העסקים והמיליארדר הישראלי. השניים נפגשו עם יובל רבין, דליה רבין ואורחים נוספים לארוחת ערב מפוארת. עכשיו מי דואג להרים לקלינטון באפטר פארטי?

גיל משעלי
פורסם:
ביל קלינטון וחיים סבן נפגשים, אוקטובר 2015
ביל קלינטון וחיים סבן נפגשים, אוקטובר 2015 | צילום: גיא יחיאלי
הקישור הועתק

יממה לאחר שנחת בישראל במטוסו הפרטי, נשיא ארצות הברית לשעבר, ביל קלינטון, הגיע אל מסעדת "פאסטל" בתל אביב לארוחת ערב עם איש העסקים והמיליארדר הישראלי, חיים סבן.

שני הבכירים לא נשארו לבד לדינר אינטימי כי אל הארוחה הגיעו גם יובל רבין, דליה רבין ואורחים נוספים מהממשל האמריקאי שזכו לאירוח היישר מבעלי המקום, איציק חנגל ותדי שאולי.

שף המקום, הלל תווקולי, הכין מנות מיוחדות לאירוע שכללו מרק דלעת (בשביל ההאלווין), פטה כבדי אווז, ניוקי פטריות יער ועוד מנות שיחממו את קלינטון במזג האוויר המתקרר.

לפני שאתם קופצים, קלינטון הוכיח פרו-ישראליות כשהקפיד לשתות יינות מתוצרת מקומית. למרות שאי אפשר להתווכח על טיב האוכל בישראל, קלינטון כידוע הגיע קודם כל לטובת נאום בעצרת לזכרו של ראש הממשלה המנוח, יצחק רבין.

כמובן שלא מדובר במפגש הראשון בין קלינטון לבין סבן שכן סבן ידוע כאחד מתומכיה הגדולים של הילרי קלינטון במירוץ לנשיאות שגייס עבורה מיליוני דולרים ואף נפגש עמו אמש אבל נראה שזה היה הדייט הכי צפוף שלהם בביקור הזה.

 

ביל קלינטון וחיים סבן נפגשים, אוקטובר 2015
היה טעים אבל בואו נדבר על מה שחשוב באמת | צילום: גיא יחיאלי
ביל קלינטון וחיים סבן נפגשים, אוקטובר 2015
אתם קולטים את הסטייל שיש על דרייק? | צילום: גיא יחיאלי
ביל קלינטון וחיים סבן נפגשים, אוקטובר 2015
שמישהו יעזור לי, הוא לא מפסיק לדבר על הוטליין בלינג | צילום: גיא יחיאלי
פרסומת