אבא תענה: קובי אפללו מתפלל בכותל
אנחנו לא יודעים אם זה המצב המדיני או דווקא משהו אישי שקרה בחייו של הזמר, אבל לאחרונה הוא החליט לקפוץ לכותל המערבי בירושלים כדי לתפוס דיבור צפוף עם ההוא שם למעלה. אפללו, שא עבורנו תפילה


אם אחרי הביקור של ליהיא גרינר באומן, כיסוי הראש של עדן הראל והכיפה של תום פרנץ עדיין לא הבנתם שמעל הביצה המקומית יש השגחה עליונה, אנחנו מאוד מקווים שהתמונות הבאות יעזרו לכם להפנים.
קובי אפללו ניצל יום בהיר ויחסית נעים כדי להגיע לביקור בכותל. כשהוא מלווה ברב מרדכי חסידים אפללו סייר בכותל, במנהרות הכותל, התפלל ועבר את החוויה הרוחנית המלאה שג'רוז יודעת לספק.
עוד ב-mako סלבס:
את הרב חסידים יש סיכוי לא רע שאתם כבר מכירים, גם הוא כמו לא מעט אחרים מוכר כ"רב סלבס", במיוחד במועדים כמו יום כיפור וחגים אז הוא מלווה את המפורסמים לסיורים בכותל. סיירו איתו בעבר ונהנו מישועה: ציון ברוך, אגם רודברג, איתי תורג'מן ונוספים.



