mako
פרסומת

ממשיכה להנות: בר רפאלי יוצאת להתפנק במסעדה

הנה אנחנו שוב נפגשים בפינתנו "מה ניש עם ההריון של בר רפאלי" והפעם, הבינלאומית יוצאת להתפנק על כוס קפה ברמת אביב ומצליחה לגרום למבלים במקום להתרגש. תודו שבר רפאלי ההריונית היא גרסה ממש שמחה של בר רפאלי

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

אחרי שעדכנה אותנו בתמונת ביקיני הריונית וחטובה שההריון מתקדם בלי עין הרע, ואחרי שיצאה לסיבוב קניות בסופרמרקט הלא שכונתי, בר רפאלי ממשיכה בשגרת הפינוקים שלה.

רפאלי הגיעה הבוקר  לבית הקפה "רביבה וסיליה" בפארק צמרת שבתל אביב, שם העבירה זמן איכות עם כוס קפה ועם הבייבי-בר הקטנה שבבטן וזה הספיק לעוברים והשבים כדי להתרגש ולשים לב לנוכחות שלה במקום.

הבינלאומית הצליחה להסתיר את הבייביבאמפ מאחורי השולחן ולמרות זאת, הנוכחים במקום דיווחו שהיא זוהרת וזה לא בגלל האיפור הנוצץ. חייבים להודות שהורסיה הזאת של בר רפאלי מועדפת עלינו במיוחד.

בר רפאלי
מאושרת או מה? בר ואימא ציפי