ממשיכים להתעלל בנו: דנית ואליאב עולים על בגדי חתן כלה
אחרי שדיברו בראיון משותף על האופציה להנשא ואף החלו להגיש יחד פינה בה הם מלווים זוגות מאורסים בדרכם לחופה, זוג יוצאי האח הגדול עולה עכשיו שלב נוסף בטיזיניג האינסופי שהם עושים לנו - כשהתלבשו בעצמם בטוקסידו ושמלה לבנה. לפעמים חלומות מתגשמים?


עדיין נשארו סקפטים פה ושם אבל ככל שהקשר בין דנית גרינברג לאליאב אוזן מתהדק הם הולכים ומתמעטים. מה לעשות, ככה זה כשההוכחות לא מפסיקות להגיע והן לגמרי מדברות בעד עצמן.
הצעד האחרון בזוגיות, כפי שאתם בטח זוכרים, הגיע לפני מספר ימים כאשר השניים החלו במסגרת תכנית "הבילויים" של ערוץ 24 ללוות זוגות בדרך לחתונתם - כשהם אמורים לעזור להם בבחירות הגורליות לקראת הערב.
עכשיו, אם כבר הליהוק עצמו לא עשה לנו מספיק טיזינג מעצם האיזכור של דנית, אליאב ו"חתונה" באותו משפט, השניים החליטו להתעלל בנו עוד יותר - כשכחלק מהפינה הם החליטו ללכת עד הסוף ולעלות על בגדי חתן כלה.
עוד ב-mako סלבס:
לצורך כך השניים הגיעו לסטודיו של אוזן ברמת השרון, שם הם צילמו שני "אלבומים": האחד חתן כלה מסורתי והשני בסימן Trash the Dress. למה לא בעצם? זה לא שהלב שלנו חלש גם ככה.







