שלום, אני נוסעת: אלכסה דול ורז זלצרמן נפרדים
זו לא הנסיעה הראשונה שבה היא שוכחת מאחור את בן הזוג ואותנו, ואם לא היינו יודעים כמה טוב נסיעות העבודה שלה יכולות להניב יכול להיות שהיינו מעט כועסים, אבל אנחנו יודעים כמה טוב ואנחנו יודעים שיש לנו למה לצפות. רז, השארנו לך פפראצי פרידה


היינו בטוחים שזה עניין חד פעמי, אבל נראה שהסרט הזה שבו אלכסה עולה על מטוס ונוטשת את רז ואותנו לטובת קריירה בינלאומית מתחיל שוב מההתחלה, וזה לא הולך להיות פשוט כלל, אז תכינו פופקורן ומשהו קר לשתות.
דול תמריא ממש עוד מעט לתקופה של כחודשיים מעבר לים, וזו לא תיהיה הפעם הראשונה שהיא עושה את זה בזמן שבן הזוג, רז זלצרמן, נשאר פה בארץ ונאלץ לצפות בתוצאות המוצלחות של העבודה מהצד הרחוק של הגלובוס.
עוד ב-mako סלבס:
זה אמנם לא דבר פשוט לנהל קשר זוגי עם נסיעות עבודה ארוכות של כאלה, אבל בואו נודה באמת - במקרה של זוג דביק כמו רז ואלכסה אנחנו לא באמת חוששים לזוגיות, להיפך. נראה שהגעגועים רק יעשו להם טוב יותר ומי יודע, אולי כשתחזור לארץ הוא עוד יחכה לה עם טבעת.




