לא נחה: בר רפאלי זוהרת בקמפיין יוקרתי חדש
כנראה שהטופ מודל הבינלאומית שלנו פיתחה חיבה למכוניות, אחרת אנחנו לא יכולים להסביר את העובדה שעכשיו היא שוב מככבת בקמפיין לרכב ואם זה לא מספיק מוזר, היא גם נדרשה ללמוד בשביל זה יוגה. אום שנטי שנטי עדי עזרא

אחרי שנבחרה להיות שגרירה של מותג אלכוהול בינלאומי והצטלמה עם נהגי הפורמולה המפורסמים, בר רפאלי עושה שידרוג רציני ועוברת לדגם חדש יותר, גדול יותר ויוקרתי יותר ולא, היא לא מחליפה את עדי עזרא.
בר נבחרה להוביל את הקמפיין של מותג רכבי היוקרה "ביואיק", תחת השם "BuickHappiness". נכון שהשם כבר יותר מרגיע ממכוניות המירוץ? זו גם הסיבה שהיא נדרשה לשפר לקראת הצילומים את כישורי היוגה שלה.
הדוגמנית קיבלה סדרת שיעורים מאחד המאסטרים המפורסמים בהוליווד, צ'אד דאניס, ובסרטון הפרסומת היא מקבלת הזדמנות להשוויץ ולהוציא לנו את העיניים עם תרגילי היוגה החדשים שלמדה. לא, לא תוך כדי שהיא נוהגת, רק בין לבין.
עוד ב-mako סלבס:
בר שידועה בתור מי שמקפידה על כושר טוב ואורח חיים בריא, סיפרה על הסט שדווקא יוגה היא לא מתרגלת בדרך כלל, אבל זה ממש לא הפריע למאסטר יוגי להרעיף מחמאות על הביצועים שלה. מה שבטוח, למרות שהקמפיין היה אמור היה להשרות עלינו רוגע, התמונות של רפאלי עושות בדיוק את ההפך.



