הכן גופך לחורף: לי לוי משתזפת בביקיני
בדיוק כשהתחלתם להתגעגע אליה הדוגמנית הבלונדינית יוצאת לחגוג יום הולדת לחברה, ולשמחתנו הלוקיישן הנבחר הוא בריכה יוקרתית. ברור לכם שלבריכה הולכים עם בגד ים, כן? אנחנו לא יודעים מה החברה קיבלה מתנה, אבל אנחנו קבלנו תמונות

אם יש מישהו שלא נמנה בין מי שמעדיפים לבלות את הקיץ שלהם עם מזגן ופינוקים בבית זו ללא ספק לי לוי. אמנם היא כן מבלה את הקיץ הזה עם פינוקים, אבל בבריכה.
נכון, עוד מעט אנחנו נראה הרבה ממנה בביקיני בריאליטי "אמזונס", אבל זה לא אומר שעד שהתוכנית תעלה אנחנו לא יכולים להנות מקצת תמונות ביקיני אחרות.
לוי הבינה שמזג האוויר לא פועל לטובתה והחליטה למקסם את המצב. היא הצטיידה בבגד ים והגיע לחגוג יום הולדת לחברה טובה באחת הבריכות המפוארות שבמלונות תל אביב.
עוד ב-mako סלבס:
בין מיטת שיזוף לטבילה במים, הדוגמנית לא שכחה שיש לה עור בהיר ודאגה להימרח בהרבה קרם הגנה וחשוב מזה - נצמדה לבקבוק שתייה. חכ"ם בשמש, זוכרים?





